Adelberg SilencePerfect AVC435B

Som mange af de andre tyske mærker, har også Adelberg fokus på holdbarhed og kvalitet. Dette bærer støvsugeren Adelberg SilencePerfect AVC435B i den grad også præg af. Vi vil kigge på hvorfor i denne artikel, hvor vi tager kaster et blik over både dets specifikationer og ikke mindst dets anmeldelser.

Stille Adelberg SilencePerfect AVC435B har en høj sugeevne

Adelberg SilencePerfect AVC435B er en støvsuger til en overkommelig pris, der er særlig kendetegnet ved en meget høj sugeevne, der kan indstilles til at være hele 2000 W. Dette gør dog ikke, at den suger på dette niveau hele tiden. For du har nemlig mulighed for at regulere styrken, hvis du ønsker dette. Endvidere skulle man tro, at denne høje sugeevne gjorde, at maskinen larmede rigtig meget. Imidlertid er det dog ikke tilfældet, da Adelberg SilencePerfect AVC435B kun har et maksimalt lydniveau på 75 dB, hvilket er relativt lavt for støvsugere. Endvidere bør det også nævnes, at maskinen er udstyret med et flot LED display, som er nemt at betjene, og at den har en elektronisk indikator for, hvornår støvsugerposen skal udskiftes. Endelig har den selvfølgelig også automatisk ledningsoprul, hvilket gør, at den nemt kan pakkes sammen og stilles væk igen efter brug.

Adelberg SilencePerfect AVC435B – fremragende anmeldelser

Hele 28 personer har anmeldt Adelberg SilencePerfect AVC435B. Dette har ført til en samlet bedømmelse på hele 4,4 stjerner ud af 5 mulige hos WhiteAway.com. Heraf har langt størstedelen, helt præcist 16, givet den 5 stjerner. Derfor tyder noget altså på, at vi her har at gøre med endnu et kvalitetsproduktet fra Adelsberg.

Brugeren Milla333, der har givet maskinen 5 stjerner, skriver dette om den:

“Denne støvsuger fjerner effektivt alle kattehår i vores hjem, og samtidig er støvsugningen klaret på ingen tid.. Virkelig alle pengene værd :-)”

Endvidere er brugeren Lille, der ligeledes har givet den 5 stjerner, meget begejstret for sugeevnen. Hun skriver:

“Super god støvsuger i flot design, med en fantastisk sugeevne. Nem at gå til med poseskift og ekstra udstyr. Kan dog virke lidt stor i små rum, men på støvsugerhovedet sidder der en stang som kan tilpasse i mange længder og det hjælper meget.”

Specifikationer for Adelberg SilencePerfect AVC435B

  • Motoreffekt: 2.000 watt
  • Lydniveau: 75 dB(A)
  • Arbejdsradius: 7,6 meter
  • Filter: HEPA 12
  • Poseløs: Nej
  • Posestørrelse: 4 liter
  • Nettovægt: 9 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.