Adelberg SilencePerfect AVC435BW

Tyske Adelberg er altid garant for kvalitet og holdbarhed, når det gælder støvsugere. Dette har gjort, at de er gået hen og blevet er et rigtigt populært brand på det danske marked. Med modeller som Adelberg SilencePefect AVC435BW forstår man imidlertid også hvorfor. Denne støvsuger kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor vi ser på både dens specifikationer og ikke mindst dens anmeldelser.

Adelberg SilencePerfect AVC435BW – Høj sugeevne til en fair pris

Adelberg SilencePerfect AVC435BW er en meget effektiv støvsuger forstået på den måde, at du selv kan regulere sugeevnen alt efter, hvad du skal bruge den til. På den måde behøver den altså ikke, at kører på fuld drøn hver evigt eneste gang, hvilket gør, at du sparer energi. Endvidere kan denne sugeevne indstilles helt op til 2000 W, hvilket er meget højt sammenlignet med andre støvsugere på markedet. Det er også værd at tage med, at Adelberg SilencePerfect AVC435BW til trods for den høje sugeevne faktisk ikke larmer særligt meget. Den har nemlig kun et maksimalt lydniveau på 75 dB, hvilket er forholdsvis lavt for støvsugere. Desuden er støvsugeren med teleskopskaft i kraft stål, hvilket også sikrer en behagelig anvendelse af støvsugeren. Endelig har Adelberg SilencePerfect AVC435BW også et lækkert design, hvilket blandt andet inkluderer et LED display.

Adelberg SilencePerfect AVC435BW får utrolig flotte anmeldelser

Adelberg SilencePerfect AVC435BW er blevet anmeldt af hele 28 personer. Heraf har langt størstedelen givet støvsugeren de maksimale 5 stjerner, hvilket betyder, at den alt i alt får en gennemsnitlig bedømmelse på 4,4 stjerner hos WhiteAway.com. Det faktum, at den samlede bedømmelse er et resultat af så mange anmeldeler, vidner i den grad om kvalitet, da så højt et snit sjældent ved produkter med mange anmeldelser.

Brugeren Annba er en af de mange personer, som har givet Adelberg SilencePerfect AVC435BW 5 stjerner. Hun skriver således om den:

“Rigtig god støvsuger med god sugeevne. Larmer ikke mere end andre støvsugere og pæn stor udstyrspakke der følger med i prisen.”

Endvidere skriver brugeren lmlk, der også har givet støvsugeren 5 stjerner, at den lever fuldstændig op til, hvad der står om den på nettet.

“Jeg har købt denne støvsuger efter at have læst gode anmeldelser om den på nettet, og den svarer fuldt ud til, hvad jeg havde læst. Støjsvag, rigtig god sugeevne, let at betjene, dejlige store hjul så den “følger med” rundt, ekstra udstyr er “gemt” i støvsugeren så det er ved hånden.”

Specifikationer for Adelberg SilencePerfect AVC435BW

  • Motoreffekt: 2.000 watt
  • Lydniveau: 75 dB(A)
  • Arbejdsradius: 7,6 meter
  • Filter: HEPA 12
  • Poseløs: Nej
  • Posestørrelse: 4 liter
  • Nettovægt: 9 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *