AEG T97689IH3

Når man snakker om kvalitet og hvidvarer, er AEG ikke til at komme udenom. Den populære storproducent laver nemlig det ene kvalitetsproduktet efter det andet. Et af disse er tørretumbleren AEG T97689IH3, der er lavet med udgangspunkt i et af de hotteste emner, nemlig miljøvenlighed. Vi vil se nærmere på denne ved at se på dets specifikationer og anmeldelser.

AEG T97689IH3 – Et stille og miljøvenligt valg

AEG T676880IH3 er en utrolig god og energieffektiv tørretumbler, der kan fås til en meget fordelagtig pris. For ikke nok med den er placeret i den bedste energiklasse på markedet A+++, så har den også et hav af specifikationer, der gør den meget unik. Den er placeret i energiklassen A+++, fordi dens årlige energiforbrug kun er på sølle 177 kWh. For at sætte dette tal i perspektiv, kan det nævnes, at mange andre tørretumblere har et energiforbrug på omkring 500 kWh om året. Derfor sparer man altså enormt meget energi ved et køb af AEG T97689IH3. Endvidere er dette selvfølgelig også økonomisk fordelagtigt, da energi koster penge. Desuden sikrer tørretumbleren endnu mere energieffektivitet med OptiSense. For fugtighedssensorer gør nemlig, at maskinen kan justere tørretiden og energiforbruget afhængigt af tøjmængden. Dog er den høje energi effektivitet ikke det eneste, som dette er godt for: Det gør nemlig også, at dit tøj ikke bliver tørret for meget, som man jo nogen gange ser ske i andre tørretumblere. Endelig indeholder maskinen også et system, som hedder Silent System Plus. Dette gør, at det maksimale lydniveau er på kun 62 dB, hvilket er rekordlavt for tørretumblere.

AEG T97689IH3 har fået anmeldelser, der lever op til dens kvalitet

AEG T97689IH3 har samlet set fået 4,5 stjerner ud af 5 mulige, baseret på 11 anmeldelser hos WhiteAway.com. Heriblandt er 4 stjerner og 5 stjerner uddelt henholdsvis 6 og 5 gange. Altså har tørretumbleren kun fået anmeldelser, der placerer den i den absolutte top, hvilket tyder på, at det er god investering.

Brugeren Miklus, som har givet den 5 stjerner, skriver følgende om maskinen:

“Rigtig god tørretumbler der gør sit arbejde godt. Fedt design og kvalitet for alle pengene. Mange gode programmer.”

Imidlertid er han dog ikke den eneste, som er imponeret. Brugeren André1 er nemlig også meget begejstret for både maskinen og de økonomiske fordele. Han skriver:

“Tørre lydsvagt, roligt og skånsomt. Sparre ca. 1500 kr. i året i forhold til tidligere aftræksmodel.“

Specifikationer for AEG T97689IH3

 • Energiklasse: A+++
 • Kondenseringsevne: A
 • Årligt energiforbrug: 177 kWh/år
 • Type: Kondens
 • Tørrekapacitet: 8 kg
 • Lydniveau: 65 dB(A)
 • Dampfunktion: Nej
 • Sensorstyret: Ja
 • Timer-funktion: Ja
 • Mål (H x B x D): 85 cm x 60 cm x 60 cm
 • Vægt (netto/brutto): 56,5 kg / 53,9 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.