Bauknecht GSU 81414 A++ IN

Bauknecht har som de andre tyske producenter et rigtig stort fokus på holdbarheden og kvaliteten af deres produkter. Dette har gjort dem til et meget troværdigt brand i hvidvarebranchen, hvor de især blevet kendt for deres opvaskemaskiner. Imidlertid forstår man hvorfor, når man kaster et blik på modellen Bauknecht GSU 81414 A++ IN. Denne opvaskemaskine vil vi se nærmere på i det efterfølgende, hvor både specifikationer og anmeldelser gennemgås.

Bauknecht GSU 81414 A++ IN har 8 forskellige programmer

Bauknecht GSU 81414 A++ IN er en opvaskemaskine, som skiller sig ud fra mængden. For det første er den nemlig udstyret med hele 8 forskellige programmer, hvilket er et antal, som du ikke finder ret mange andre steder på markedet. Altså har du derfor rig mulighed for at vælge det helt rigtige program til det rigtige tidspunkt. Eksempelvis kunne det være smart at vælge det unikke Overnight program til om natten, da dette program kun støjer med 39 dB. Endvidere opnår man med Bauknecht GSU 81414 A++ IN et rigtig godt rengøringsresultat grundet PowerClean, som er en patenteret teknologi, der fjerner snavset fra alt fra tallerkner til glas meget effektivt. Derudover er det også værd at tage med, at maskinen er placeret i energiklasse A++, hvilket betyder, at den er meget miljøvenlig. Dette skyldes, at den har et lavt energiforbrug på kun 261 kWh om året. Dog skal det understreges, at dette ikke kun er godt for miljøet men i særdeleshed også din økonomi, da de store energibesparelser vil give dig flere penge mellem hænderne. Endelig bør det også nævnes, at Bauknecht GSU 81414 A++ IN har en tørreevne i klasse A, hvilket indikerer, at servicet er tørt rigtig hurtigt efter en vask.

Bauknecht GSU 81414 A++ IN har kun fået en enkelt anmeldelse

Da Bauknecht GSU 81414 A++ IN er en forholdsvis ny model, har den endnu ikke fået ret mange anmeldelser. Nej, faktisk har den kun fået en enkelt. Denne er til gengæld rigtig god og giver produktet 5 stjerner samt denne flotte kommentar med på vejen:

”Jeg blev ”overtalt” af sælgeren til at prøve denne Baucknecht, da den Siemensmaskine, jeg ellers ville have, var udsolgt. Jeg har ingen tidligere erfaring med mærket og var derfor skeptisk. Den viser sig at være super i kvalitet, meget mere gedigen end Siemens/Bosch, solid og grundig. God indretning, nemt at fylde godt op. Vi er en husholdning på 50 og den drøner bare afsted, er hurtig og kan til fulde leve op til sælgerens anbefaling.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.