Bosch SKS62E18EU

Står du også i en situation, hvor du finder de almindelige opvaskemaskiner alt for store? Hvis ja, kan en bordopvaskemaskine meget vel være svaret. Disse er nemlig en perfekt løsning for mindre husstand, der blot ønsker lidt hjælp til rengøringen. Endvidere er Bosch både en af de største og mest førende producenter af bordopvaskemaskiner på markedet. Med modellen Bosch SKS62E18EU ser vi imidlertid hvorfor. Netop denne bordopvaskemaskine vil vi se nærmere på i det efterfølgende, hvor både produktets specifikationer og anmeldelser vil bliver gennemgået.

Flotte Bosch SKS62E18EU er i A-klassen

Bosch SKS62E18EU er en højtudviklet bordopvaskemaskine i et flot design, der med dens sølvgrå glans vil kunne passe ind i stort set alle typer for køkkenindretninger. Endvidere er maskinen ikke overraskende forholdsvis lille sammenlignet med en almindelig opvaskemaskine. For med en bredde på 55,1 centimeter, en dybde på 50 centimeter og en højde på kun 45 centimeter, har Bosch SKS62E18EU kun plads til det, som svarer til 6 standardkuverter per vask. Det skal dog nævnes, at dette er nok til at kunne dække et almindeligt behov for 2-3 personer. Ydermere er en af de mest fordelagtige ting ved denne bordopvaskemaskine, at den har en tørreevne i klasse A. Dette betyder nemlig, at servicet tørrer godt og hurtigt efter en vask, hvilket både gør, at du sparer tid, og at du ikke behøver at lave meget andet end at stille dine skinnende og rene ting på plads. Endelig er det også værd at tage med, at Bosch SKS62E18EU er meget miljøvenlig, da den har et årligt energiforbrug på kun 174 kWh. Dette placerer den da også i den tredjebedste energiklasse overhovedet, nemlig; energiklasse A+.

Bosch SKS62E18EU har hidtil kun fået en enkelt anmeldelse

Indtil videre har Bosch SKS62E18EU kun fået en enkelt anmeldelser. Derfor er det på nuværende tidspunkt svært at sige noget generelt om forbrugertilfredsheden. Dog bør det stadig nævnes, at denne ene anmeldelse er rigtig flot, da den giver produktet 5 ud af 5 stjerner. Endvidere indeholdte den også den nedenstående kommentar:

”Super fin og god opvasker. Virker ubeklageligt :).”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.