Bosch SMU50M92SK

Bosch er uden tvivl en af de største og mest populære producenter på det danske opvaskemaskinemarked. I hele sin levetid har den tyske mastodont altid formået at komme med gode bud på moderne opvaskemaskiner af meget høj kvalitet, der både har solgt godt og været med til at udvikle industrien. Dette gælder stadig i dag, hvor de med opvaskemaskiner som Bosch SMU50M92SK beviser, at de i den grad har fingeren på pulsen. Netop den føromtalte model vil vi se nærmere på i det efterfølgende ved at dykke ned i både dets specifikationer og anmeldelser.

Bosch SMU50M92SK – Lave forbrug og en tørreevne i klasse A

Først og fremmest er Bosch SMU50M92SK kendetegnet ved at være en meget miljøvenlig opvaskemaskine. Den er har nemlig et meget lavt energiforbrug på kun 280 kWh, hvilket placerer den i den næstbedste energiklasse overhovedet, nemlig; energiklasse A++. Imidlertid gavner dette dog ikke kun miljøet og den gode samvittighed, da du også vil kunne se de store energibesparelser på elregning. Endvidere har Bosch SMU50M92SK faktisk også et vandforbrug, da maskinen kun bruger sølle 9,5 liter vand per vask. Det er selvfølgelig også værd at tage med, at denne opvaskemaskine er en rummelig en af slagsen, hvilket betyder, at den har plads til hele 13 standardkuverter ad gangen. Dette gør, at den vil kunne dække behovet for selv de lidt større husstande. Derudover larmer maskinen ikke ret meget, da den har et maksimalt lydniveau på kun 44 dB, hvilket er i den lave ende, når det gælder opvaskemaskiner. Endelig bør det også nævnes, at Bosch SMU50M92SK har en tørreevne i klasse A, som er den bedst mulige klassificering på dette område.

Bosch SMU50M92SK – Usædvanligt gode anmeldelser

Bosch SMU50M92SK er samlet blevet set blevet bedømt til 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Dette er baseret på 5 anmeldelser, hvoraf det bør nævnes, at hele 4 af dem har givet maskinen de maksimale 5 stjerner. Derfor ser det altså ud til, at denne opvaskemaskine både er en sikker og rigtig god investering.

En af de personer, som har givet produktet 5 stjerner, er brugeren Musestille. Han udtrykker sin i følgende kommentar:

“Jeg har efterhånden haft denne maskine i noget tid. Jeg er simpelthen så tilfreds med den. Nå maskinen køre er den helt stille, “alle mine køkken ting er helt rene uden nogen problemer. Det bedste ved den er at man stort set ikke kan høre den nå den køre!”

Specifikationer for Bosch SMU50M92SK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.