Bosch SMU50M96SK

I hvidevarebranchen finder vi Bosch øverst på skamlen. Den tyske gigant har nemlig formået at indtage en førerposition på stort set alle markeder, som de gør sig gældende på. Dette gælder også det danske opvaskemaskinemarked, hvor de både er blandt de mest populære og troværdige brands. Endvidere forstår man denne enorme popularitet, når man kaster et blik på produkter som opvaskemaskinen Bosch SMU50M96SK, hvis specifikationer og anmeldelser vi vil se nærmere på i denne artikel.

Bosch SMU50M96SK er stor, miljøvenlig og hurtig

Med en højde på 82 centimeter og en bredde på 60 centimeter, er Bosch SMU50M96SK en forholdsvis stor opvaskemaskine. Dette ses da også på dens vaskekapacitet, som svarer til ca. 13 standardkuverter. Endvidere er maskinen også kendetegnet ved at være meget miljøvenlig. Dens energiforbrug er nemlig kun på 262 kWh om året, hvilket sammenlignet med andre opvaskemaskiner er meget lavt. Dette giver da også opvaskemaskinen en placering i den næstbedste energiklasse på markedet, nemlig; A++. En anden ting, som er helt unik ved Bosch SMU50M96SK, er tillægsfunktionen VarioSpeed Plus, som gør, at du kan vaske op til 3 gange hurtigere end normalt uden, at det påvirker kvaliteten af rengøringen. Endelig er det også værd at tage med, at maskinen har en tørrevne i klasse A, hvilket er den bedste klasse overhovedet. Dette betyder, at servicet er stort set rent en halv time efter vask.

Forbrugerne er meget begejstret for Bosch SMU50M96SK

Bosch SMU50M96SK har fået en samlet bedømmelse på 4,6 stjerner ud af 5 mulige baseret på 12 anmeldelser, der er fordelt ud på syv gange 5 stjerner og fem gange 4 stjerner. Altså tyder det derfor på, at vi her har at gøre med et produkt i absolut topklasse, da så høje snit sjældent ses.

Brugeren Værslev, der har givet produktet 5 stjerner, giver det denne kommentar:

“Maskinen er yderst funktionelt opbygget og kan på en eller anden måde bare have alt hvad en familie på 5 konstant bruger til de forskellige måltider. Den er lydsvag og har ethvert tænkeligt program der passer til lejligheden. Og aldrig har vi haft pænere service samt gryder Etc. Kan varmt anbefales.”

En anden, som er også er rigtig begejstret for maskinen, er brugeren Pahus. Han har givet den 5 stjerner og skriver således:

“Købte for 2 måneder siden – fungerer upåklageligt. Godt indmad i maskinen – god rummelighed – pladsen udnyttes optimalt. Og så er den oven i købet dejlig støjsvag. Godt tilfreds med købet – anbefaler gerne.“

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.