Bosch SMU69T42SK

Bosch er et utroligt populært mærke, når det kommer til opvaskemaskiner. Dette skyldes, at den tyske kolos har fået opbygget et rigtig stærkt og troværdigt image, der både fastholder og ikke mindst tiltrækker rigtig mange forbrugere. Endvidere er der en simpel grund til, at dette image er blevet så stærkt, nemlig; unikke og holdbare kvalitetsprodukter. Et af disse er opvaskemaskinen Bosch SMU69T42SK, som vi vil se nærmere på i denne artikel ved at zoome ind på produktets specifikationer og ikke mindst dets fremragende anmeldelser.

Bosch SMU69T42SK: Miljøvenligt kvalitetsprodukt

Bosch SMU69T42SK er en meget miljøvenlig opvaskemaskine, der er placeret i energiklasse A++, hvilket er den næstbedste på markedet overhovedet. Endvidere betyder dette, at maskinen har et årligt energiforbrug på kun 266 kWh, hvilket er rigtig lavt for en opvaskemaskine. I forlængelse af dette er det værd at med, at også vandforbruget er lavt, da Bosch SMU69T42SK kun bruger 9,5 liter vand per vask. Det er dog vigtigt at understrege, at disse lave forbrug på ingen måde går ud over maskinens funktion. Opvaskemaskinen har nemlig hele 6 forskellige programmer, 5 forskellige temperaturer og ikke mindst 4 forskellige tillægsfunktioner. Derudover bør det også nævnes, at den har en tørreevne i absolut top. Denne ligger nemlig placeret klasse A, som er den bedste mulige, hvilket indikerer, at servicet er rigtig tørt en halv time efter vask. Endelig har Bosch SMU69T42SK kun et maksimalt lydniveau på 40 dB, hvilket sammenlignet med andre opvaskemaskiner på markedet er rigtig lavt.

Bosch SMU69T42SK får fantastiske anmeldelser

Baseret på 8 anmeldelser har Bosch SMU69T42SK fået en gennemsnitlig bedømmelse på 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Dette vidner i den grad om kvalitet, da så høje snit sjældent ses ved dette antal af anmeldelser. Derfor tyder det altså på, at denne opvaskemaskine er en rigtig god investering.

Brugeren Sheldon, der, som så mange andre, har givet produktet 5 stjerner, skriver således om det:

”Vi havde kigget på rigtig mange modeller og mærker, og vidste vi ville have en topbetjent på små børn, og samtidig en kvalitets maskine der kunne opfylde alle vores behov og være en oplevelse at betjene. Det har vi fået til UG! Lydsvag, Eco-program, lækkert og informativt display og super rummelig. Ganske enkelt den ideelle maskine til vores familie og alle familier der ønsker en maskine af høj kvalitet og funktionalitet til en super pris.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.