Bosch SPU53M02SK

Når det gælder udviklingen af opvaskemaskiner, er der ikke mange mærker, der i de seneste år har kunne følge med Bosch. Med ny teknologi har den tyske mastodont nemlig formået både at blive førende og dominerende på markedet. Dette har ikke mindst skyldtes Boschs dygtighed til at tilpasse deres højkvalitetsprodukter til ting som eksempelvis miljøvenlighed. Imidlertid ser vi med lanceringen af modellen Bosch SPU53M02SK endnu et eksempel på dette. Netop denne opvaskemaskine vil vi kaste et blik på i det det efterfølgende ved at kigge på produktets specifikationer og anmeldelser.

Lille og smarte Bosch SPU53M02SK har et hav af gode egenskaber

Lille og smart er de ord, som beskriver Bosch SPU53M02SK allerbedst. Opvaskemaskinen er nemlig kun 44,8 centimeter bred og 87,5 centimeter høj, hvilket også betyder, at den har plads til det, som svarer til 9 standardkuverter per vask. Derfor er den altså et perfekt match for både de mindre og gennemsnitlige hustande. Endvidere har Bosch SPU53M02SK en bred vifte af programmer, der blandt andet inkluderer Øko-programmet, som bruger mindre energi end normalt. Desuden har den også en enkelt tillægsfunktion i form af varioSpeed, som kan sættes til, hvis man skal skynde sig at vaske noget rent. Denne øger nemlig hurtigheden af vasken gevaldigt. Det bør også nævnes, at denne opvaskemaskine har den smarte Timer-funktion, der gør, at du kan indstille den til at køre lige præcis i det tidsrum på døgnet, som du ønsker. Eksempelvis kan du indstille den til at være færdig om eftermiddagen, så du kan komme direkte hjem til et helt rent service. I forlængelse heraf er det også en kæmpe fordel, at Bosch SPU53M02SK har en tørreevne i klasse A. Denne betyder nemlig, at servicet en halv time efter vask er stort set helt tørt. Endelig er det også værd at tage med, at maskinen er placeret i energiklassen A+, hvilket betyder, at den altså er også er en meget miljøvenlig investering.

Bosch SPU53M02SK – få men flotte anmeldelser

Bosch SPU53M02SK er en helt ny opvaskemaskine fra Bosch, hvilket gør, at den endnu ikke har været på markedet længe nok til at vælte i anmeldelser. Dog har den fået to af slagsen, og disse er rigtig gode. De giver nemlig maskinen en samlet bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Derfor tegner det sig til, at den går hen og bliver endnu en succes for Bosch.

En af de to personer, som har anmeldt produktet, er brugeren Plaetner. Han skriver således om sin oplevelse med det:

”Maskinen er meget støjsvag, vasker godt samt fint design.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.