Bosch WTW86371SN

Bosch er et meget anerkendt mærke i hvidevarebranchen, der har været dominerende indenfor udvikling af moderne og bæredygtige maskiner. Med tørretumbleren Bosch WTW86371SN understreger de igen dette. Vi vil se nærmere på hvorfor ved at kaste et blik på produktets specifikationer og ikke mindst anmeldelser.

Bosch WTW86371SN – En god og overkommelig investering

Bosch WTW86371SN er en utrolig god og effektiv tørretumbler til en overkommelig pris. Den passer perfekt til den gennemsnitlige danske familie, da tørrekapaciteten er på hele 7 kg, hvilket svarer til omkring 21 voksen t-shirts. Endvidere er den også energieffektiv, da den er placeret i energiklasse A+. Dette betyder, at den bruger omkring 258 kWh om året. For at sætte dette tal i perspektiv kan det fortælles, at nogen tørretumblere har et energiforbrug på det dobbelte. Altså er det derfor en miljøvenlig maskine, der også er økonomisk fordelagtig i drift. Desuden har Bosch WTW86371SN også sensorstyring, hvilket gør, at maskinen selv kan tilpasse tørretiden, fordi den er i stand til at måle restfugtigheden. Derfor sparer du altså også lidt energi og penge her, da den ikke tørrer forgæves, hvilket selvfølgelig også betyder, at dit tøj ikke bliver ødelagt af overtørring. Det er også værd at tage med sig, at den har en timerfunktion, der gør, at du selv kan indstille hvornår på dagen, maskinen skal gå i gang. Endelig bør dens særlige AntiVibration-design også nævnes, da denne gør vaskeoplevelsen ekstra stille og stabil. Faktisk så stiller, at det maksimale lydniveau kun er på 65 dB, hvilket er forholdsvis lavt i forhold til andre tørretumblere.

Bosch WTW86371SN får flotte anmeldelser

Selvom Bosch WTW86371SN endnu ikke har fået særligt mange anmeldelser, grundet at den er ny model, er de, som den har fået, rigtig gode. Den har nemlig fået 5 ud af 5 mulige stjerner, i alle 4 anmeldelser hos WhiteAway.com. Noget tyder derfor på, at den i den grad lever op til dens beskrivelse.

Brugeren Jensen645789 er en de personer, som har anmeldt den. Hun skriver:

”Min gamle tørretumbler kogte nærmest tøjet tørt. Den nye er hurtig, slider ikke på tøjet og nærmest lydløs.”

Derudover bider brugeren olesj mærke i, at tørretumbleren er en super investering med henblik på den overkommelige pris:

“Meget fin maskine til prisen . Kan klart anbefale den til andre :)”

Specifikationer for Bosch WTW86371SN

 • Energiklasse: A+
 • Kondenseringsevne: B
 • Årligt energiforbrug: 258 kWh/år
 • Type: Kondens
 • Tørrekapacitet: 7 kg
 • Lydniveau: 65 dB(A)
 • Dampfunktion: Nej
 • Sensorstyret: Ja
 • Timer-funktion: Ja
 • Mål (H x B x D): 84,2 cm x 59,8 cm x 63,9 cm
 • Vægt (netto/brutto): 55 kg / 56 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.