Candy CDCF 6/E

Candy har haft stor succes med at sælge opvaskemaskiner, der både har været funktionelle, holdbare og af en fin kvalitet, til meget lave priser. Endvidere har den italienske producent også formået at skille sig ud ved blandt andet også at specialisere sig i mindre opvaskemaskiner som eksempelvis bordopvaskemaskiner. Netop en bordopvaskemaskine er den type, som vi skal se på i det efterfølgende. Her vil modellen Candy CDCF 6/E nemlig blive grundigt gennemgået, da vi zoomer ind på både produktets specifikationer og anmeldelser.

Candy CDCF 6/E er et lille kvalitetsproduktet med gode specifikationer

Som skrevet i overstående er Candy CDCF 6/E en bordopvaskemaskine. Dette betyder, at den især er egnet til mindre husstande, som enten ikke har ret meget plads i deres køkken eller har et lille behov. Bordopvaskemaskiner er nemlig ikke ret store, hvilket målene på denne model da også afslører. Disse viser nemlig en højde på kun 44 centimeter og en bredde på 55 centimeter. Endvidere er dette også afgørende for vaskekapaciteten, der er på 6 standardkuverter. Det er også værd at tage med, at Candy CDCF 6/E er en miljøvenlig maskine. Grundet er energiforbrug på kun 174 kWh om året, har den nemlig fået en placering i energiklassen A+, hvilket er den tredjebedste energiklasse overhovedet. Desuden giver programmet Øko dig mulighed for at være endnu mere miljøvenlig, hvis du ønsker dette. Dette program bruger nemlig betydeligt mindre energi end maskinens andre programmer. I forlængelse heraf er det forresten værd at huske på, at energibesparelserne også kommer dig selv til gode, da de uden tvivl vil kunne ses på din årlige elregning. Endelig har Candy CDCF 6/E en super god tørrevne. Denne er nemlig placeret i klasse A, hvilket er den bedst mulige.

Candy CDCF 6/E har endnu ikke fået særlig mange anmeldelser

Da Candy CDCF 6/E er en helt ny model, har den endnu ikke fået ret mange anmeldelser. Nej, faktisk har den kun fået 2 styks. Disse er til gengæld rigtig flotte og giver maskinen en samlet bedømmelse på hele 4 ud af 5 stjerner. Derfor lover det altså rigtig godt for Candy CDCF 6/E, der ser ud til at blive en stor succes.

Brugeren Zippe er en af de to personer, som har anmeldt bordopvaskemaskinen. Hun skriver følgende om den:

“Kan kun sige, den lever fuldt ud op til mine forventninger. Og vasker alt… virkeligt pænt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.