Electrolux UltraFlex ZUFGREEN

Electrolux er et af de mest dominerende støvsugermærker på markedet. De har i mange år ikke blot solgt tonsvis af kvalitetsproduktet men også været med til at udvikle støvsugere i en helt ny retning. Dette er Electrolux UltraFlex ZUFGREEN et glimrende eksempel på, da denne er lavet med udgangspunkt i miljøvenlighed, som er en størrelse, der bliver mere og mere efterspurgt – især i Danmark og resten af den vestlige verden. Vi ser i denne artikel nærmere på netop denne støvsuger ved at kigge på både dens specifikationer og ikke mindst anmeldelser.

Miljøvenlige Electrolux UltraFlex ZUFGREEN er placeret i A-klassen ved det meste

Electrolux UltraFlex ZUFGREEN er som skrevet i overstående lavet med stort fokus på miljøvenlighed. Dette gør, at den er placeret i den bedste energiklasse på markedet overhovedet, nemlig; energiklasse A. Endvidere betyder dette også, at den kun har et årligt energiforbrug på 27,9 kWh, hvilket er meget lavt. Derfor er dette altså ikke kun en investering, der gavner klimaet men også én, der gavner din økonomi. I forlængelse heraf bør det også nævnes, at Electrolux UltraFlex ZUFGREEN er produceret af 65 % genbrugsmateriale, hvilket blot gør den endnu mere miljøvenlig. Derudover er denne støvsuger også rigtig god for allergikere, da den ligger i den bedste klasse, A, når det kommer til støvmission. Det vil med andre ord sige, at den er rigtig god til at holde på støvet. Selvom man så skulle tro, at alle disse ting gik udover selve maskinens rengøringsevne, gør de det rent faktisk ikke. For ved rengøring af rent gulv, ligger Electrolux UltraFlex ZUFGREEN igen placeret i klasse A, hvilket er også her er den bedst mulige. Endelig er det heller ikke en dårlig støvsuger, når det kommer til rengøring af gulvtæpper. For her er den nemlig placeret i klasse C, hvilket også er rigtig godt.

Electrolux UltraFlex ZUFGREEN får fantastiske anmeldelser

Electrolux UltraFlex ZUFGREEN får samlet set 4,6 stjerner ud af 5 mulige baseret på 7 anmeldelser hos WhiteAway.com. Det bør nævnes, at der heriblandt er hele 5 personer, som har givet maskinen 5 stjerner. Altså tyder det på, at vi her har at gøre med en rigtig god støvsuger, der lever op til alle forventningerne.

Brugeren Sanne81, der har givet produktet 5 stjerner, skriver således om det:

“Super god støvsuger! Larmer meget, meget lidt. Dejlig lang snor. Super med håndtag, dejlig nemt at køre rundt med.”

Sanne81 er dog ikke den eneste, der er faldet pladask for denne støvsuger. For brugeren Dietz er nemlig så begejstret, at han føler, at denne støvsuger, er den bedste, som han nogensinde har haft:

“Electrolux UltraFlex Green støvsuger den bedste vi nogensinde har haft.”

Specifikationer for Electrolux UltraFlex ZUFGREEN

 • Energiklasse: A
 • Støvemission: A
 • Rengøringsevne gulvtæppe: C
 • Rengøringsevne hårdt gulv: A
 • Motoreffekt: 800 watt
 • Lydniveau: 75 dB(A)
 • Årligt energiforbrug: 27,9 kWh
 • Arbejdsradius: 12 meter
 • Filter: HEPA
 • Poseløs: Ja
 • Kapacitet: 1,6 liter
 • Nettovægt: 5,3 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.