Frækt udstyr til natskuffen – Vi har testet sexlegetøj

Det er stadig et tabu for mange, hvis de bruger sexlegetøj alene eller med deres partner, men heldigvis oplever vi, at der er kommet mere åbenhed omkring emnet den seneste tid. Vi kan også se, at danskerne, tabu til trods, køber frækt legetøj i stor stil – en tendens der bestemt ikke ser ud til at ændre sig foreløbigt.

I det følgende kan du blive lidt klogere på mulighederne med sexlegetøj – både for de der planlægger at bruge det alene, og dem der gerne vil bruge det sammen med en partner.

Vibrator æg

Et vibrator æg består af en fjernbetjening og en enhed som kan vibrere. Sidstnævnte er ofte formet som et æg, hvoraf navnet er opstået. Den vibrerende enhed sættes op i kvindens underliv, hvor det kan levere behagelige vibrationer som kontrolleres ved hjælp af fjernbetjeningen, som enten er trådløs eller med ledning.

Ægget kan sagtens bruges alene – også i det offentlige uden nogen opdager det, men egner sig også rigtig godt til fræk og pirrende parleg, hvor manden overlades fjernbetjeningen og dermed styringen over kvindens nydelse.

Fleshlight

En Fleshlight er et sexlegetøj til mænd, som består af en aflang plastikcylinder med en inderside af blødt gummi, som ofte er særligt udformet til at give ekstra stimulering af penis. En Fleshlight bruges som regel af manden alene, men kan med fordel benyttes sammen med en partner som en del af samleje.

Udvalget af Fleshlights er stort, og du finder således både almindelige og automatiske, den originale og dem der er støbt efter pornoskuespillerinders underliv og dem der skal simulere en vagina eller numsen på en kvinde.

Penisring

En penisring er et populært valg til par, fordi det giver glæde til både ham og hende. En penisring er en ring, typisk af silikone eller anden form for gummi, som sættes om roden på penis. Når ringen er placeret rigtigt, vil den stramme lidt om hans vedhæng, hvilket gør det sværere for blodet at løbe tilbage og væk fra det erigerede lem. Det lyder måske ikke så behageligt, men det på ingen måde smertefuldt.

Når blodet har svært ved at løbe væk, giver det en hårdere og mere solid rejsning, som holder længere end normalt. Flere mænd fortæller også, at de oplever at penis vokser en smule i tykkelsen ved brug af en penisring, hvilket især kommer kvinden til gavn.

Klitorisstimulator

Det nyeste nye indenfor sexlegetøj til kvinder, er en såkaldt klitorisstimulator, som gør netop det navnet antyder. Det meste sexlegetøj til kvinder stimulerer ved penetration eller vibrationer, men en klitorisstimulator er en smule anderledes. Den mest populære af slagsen, Satisfyer Pro 2, stimulerer ved hjælp af pulserende svingninger, som giver en helt særlig oplevelse for kvinden, og som oftest ender med en kraftig orgasme.

Ligesom med det meste andet, kan også dette sexlegetøj bruges med en partner, selvom det er tiltænkt til brug alene. Sex er som oftest sjovest med en partner, så hvorfor ikke lade din sengepartner styre klitorisstimulatoren for dig?

Artiklen er bragt i samarbejde med Temptations.dk, hvor du kan blive meget klogere på sexlegetøj. Se eksempelvis denne guide til Fleshlight: https://temptations.dk/fleshlight-guide/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.