Gram KS 3135-90

Nordiske producenter har altid været blandt de mest troværdige mærker på stort set alle markeder og det er de i den grad stadig i dag. Grunden til dette er, at de altid er garant for gennemførte produkter af høj kvalitet, som er holdbare og solide. Endvidere gælder dette også i køleskabsbranchen, hvor blandt andet danske Gram er en af de disse meget troværdige producenter. Dette ser vi endnu engang med modellen Gram KS 3135-90, som vi vil se nærmere på i denne artikel ved at zoome ind på køleskabets specifikationer og anmeldelser.

Miljøvenlige Gram KS 3135-90 fylder ikke ret meget

Det specielle ved Gram KS 3135-90 er, at det er et meget lavt køleskab på kun 84 cm. Dette gør, at det ikke fylder ret meget og derfor passer ideelt til mindre køkkener. Endvidere er det et fritstående køleskab, hvilket betyder, at det er meget nemt at tilpasse til den allerede eksisterende køkkenindretning. I forlængelse af dette bør også nævnes vægten, som kun er på 31 kg. Dette betyder, at det er ganske nemt at installere selv. Selvom Gram KS 3135-90 er et lille køleskab, har det dog stadig en kølekapacitet på 130 liter, hvilket sagtens kan dække en almindelig families behov. Det er også værd at tage med, at skabet faktisk er ret miljøvenlig. Den er nemlig placeret i energiklassen A+, hvilket er den tredjebedste på markedet, og betyder, at den kun har et årligt energiforbrug på 116 kWh. Derfor er det altså en investering, der også er god for miljøet og i særdeleshed også din økonomi, da du sparer mange penge på energibesparelserne. Endelig har køleskabet et maksimalt lydniveau på 42 dB, hvilket er rigtig lavt sammenlignet med andre køleskabe. Sammenfattende fylder Gram KS 3135-90 altså hverken ret meget fysisk eller auditivt, hvilket gør den unik.

Gram KS 3135-90 har endnu ikke fået ret mange anmeldelser

Da Gram KS 3135-90 er et forholdsvis nyt køleskab, har det endnu ikke fået ret mange anmeldelser. Mere præcist vil det kun sige 3 anmeldelser hos WhiteAway.com. Derfor er det altså svært at sige noget om den generelle kundetilfredshed med produktet endnu. Dog plejer Grams produkter at få rigtig gode bedømmelser, og derfor lover det også godt for dette køleskab.

En af de tre personer, der har anmeldt Gram KS 3135-90, er brugeren IreneS. Hun har givet det 5 stjerner med denne kommentar til følge:

”Jeg er super glad for mit nye køleskab, som har til opgave at køle drikkevarer i vores udestue i sommertiden. Der er god plads, støjsvag, pæn at se på og god pris. Den opfylder alle de kriterier som den skulle.“

Specifikationer for Gram KS 3135-90

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 116 kWh/år
 • Klimaklasse: SN-T
 • Kølekapacitet: 130 liter
 • Lydniveau: 42 dB(A)
 • Ventileret køl: Nej
 • LED-belysning: Nej
 • Elektronisk temperaturstyring: Nej
 • Vendbar dør: Ja
 • Dørhængsling: Højrehængt
 • Mål (H x B x D): 84 cm x 54,5 cm x 60 cm
 • Vægt (netto/brutto): 31 kg / 33 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *