Indesit DFP 58T92 CA NX SK

På det danske opvaskemaskinemarked er et af de mest populære mærker Indesit. Grunden til dette skal vi ikke kun finde i den høje kvalitet af deres produkter men også i den italienske producents dygtighed til imødekomme forbrugeres behov. Dette ser vi et eksempel på med modellen Indesit DFP 58T92 CA NX SK, som vi vil se nærmere på i denne artikel ved zoome ind på dens specifikationer og anmeldelser.

Stille Indesit DFP 58T92 CA NX SK er rummelig og miljøvenlig

Noget helt særligt ved Indesit DFP 58T92 CA NX SK er dens lave lydniveau. Dette er nemlig kun på sølle 42 dB, hvilket er utroligt lavt sammenlignet med andre opvaskemaskiner på markedet. Endvidere er maskinen også en stor en af slagsen, da den har plads til hele 14 standardkuverter per vask. Dette gør, at den kan dække de fleste husstandes behov – store som små. Derudover bør det nævnes, at du med den smarte Timer-funktionen kan sætte Indesit DFP 58T92 CA NX SK til at gå i gang lige, når du ønsker. Eksempelvis kan du programmere maskinen til at være færdig om eftermiddagen, så du kan vende hjem fra arbejde til en helt ren opvask. I forlængelse heraf er det værd at tage med, at denne opvaskemaskine har en tørreevne, som er placeret i klasse A. Dette er nemlig den bedste klasse på markedet og betyder, at servicet er tørt kort tid efter en vask. Endelig er Indesit DFP 58T92 CA NX SK også en miljøvenlig maskine, da den kun har et årligt energiforbrug på 265 kWh. Dette placerer den i energiklasse A++, hvilket er den næstbedste klasse.

Forbrugerne synes godt om Indesit DFP 58T92 CA NX SK

Ud fra 9 anmeldelser har Indesit DFP 58T92 CA NX SK fået en gennemsnitlig bedømmelse på hele 4 ud af 5 stjerner. Derfor tyder det altså på, at vi har at gøre med kvalitetsprodukt, der ikke skuffer.

Brugeren Thomas4160 er en af de personer, som har anmeldt produktet. Han har givet det 5 stjerner med denne kommentar til følge:

”Fandt frem til denne maskine ved at sammenligne data som støj, energiforbrug og pris. Og må sige den lever helt op til dataene (som er rigtigt gode :-))”

Også brugeren Lone1979 er meget begejstret. Hun skriver således om maskinen:

”Nem at betjene. Ingen larm. Vasker servicet utrolig flot ingen glaspest eller ting der ikke kan gå af i opvask. Fungerer til ug.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.