Indesit DFP 58T92 CA SK

Italienske Indesit er om nogen garant for at levere opvaskemaskiner af høj kvalitet. Dette har gjort dem rigtige populære hos de danske forbrugere, der ikke er bleg for at give deres produkter utroligt gode anmeldelser. Endvidere er modellen Indesit DFP 58T92 CA SK ingen undtagelse. Vi vil se på hvorfor ved at kaste et blik på både dens specifikationer og ikke mindst dens flotte anmeldelser.

Stille Indesit DFP 58T92 CA SK har en tørreevne i top

Indesit DFP 58T92 CA SK er en stor opvaskemaskine med plads til hele 14 kuverter per vask. Dette gør, at den både kan dække behovet for små såvel som store hustande. Endvidere er en af de smarte ting ved denne opvaskemaskine, at servicet hurtigt bliver tørt efter en vask. Maskinen har nemlig en tørreevne i klasse A, hvilket er den bedste klasse på markedet overhovedet. Derfor sparer du altså både tid og besvær, da det eneste du skal gøre bare er at stille tingene på plads. Derudover er det også værd at med, at Indesit DFP 58T92 CA SK faktisk også er en rigtig miljøvenlig maskine, da den er placeret i energiklassen A++. Grunden til dette, skyldes nemlig et energiforbrug på sølle 265 kWh om året, hvilket er rigtig lavt for en opvaskemaskine. I forlængelse af dette bør også nævnes vandforbruget, der kun er på 9 liter per vask. Dette er utroligt lavt sammenlignet med andre modeller på markedet. Endelig skal vi også have med, at maskinen maksimale lydniveau på 42 dB, hvilket gør, at du stort set ikke ville kunne høre, når den er i gang.

Indesit DFP 58T92 CA SK får exceptionelt gode anmeldelser

Samlet set får Indesit DFP 58T92 CA SK en bedømmelse på 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Dette gennemsnit er baseret på 16 anmeldelser, der fordeler sig på henholdsvis fire gange 4 stjerner og hele tolv gange 5 stjerner. Derfor er denne opvaskemaskine efter alt at dømme et kvalitetsprodukt, der virker til at være rigtig fornuftigt at investere i.

En af de personer, som har anmeldt maskinen, er brugeren DennisPe1987. Han giver den 5 stjerner med denne kommentar til følge:

”Maskinen er lydsvag. Den er meget nem at betjene. Og med udskudt start kan man sætte den til at kører om natten mens man sover, så hører man slet ikke maskinen og så er det bare til at sætte på plads.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.