Indesit DSG 573

Indesit har en historie, der taler for sig selv. I gennem tiden har den italienske producent nemlig forkælet de europæiske forbrugere med tonsvis af stabile kvalitetsprodukter til fair priser. Imidlertid er opvaskemaskinen Indesit DSG 573 et eksempel på, at de stadig gør dette den dag i dag. Netop dette produkt vil vi se nærmere på i det efterfølgende ved at dykke ned i dets specifikationer og anmeldelser.

Indesit DSG 573: Smart, miljøvenlig og overraskende rummelig

Med en bredde på kun 45 centimeter og en højde på 85 centimeter hører Indesit DSG 573 til kategorien af mindre opvaskemaskiner. Endvidere er den taget disse mål taget i betragtning utrolig rummelig. Den har nemlig plads til hele 10 standardkuverter per vask, hvilket gør, at den uden problemer kan dække behovet for en husstand på 4 personer. Derudover er det også værd at tage med, at Indesit DSG 573 er en forholdsvis miljøvenlig opvaskemaskine, da den er placeret i energiklassen A. Dette er nemlig grundet et energiforbrug på kun 268 kWh om året. Derfor er det altså ikke kun miljøet, at denne investering er god for, da også din økonomi vil kunne mærke energibesparelserne. Imidlertid har maskinen faktisk også et ret lavt vandforbrug. Den bruger nemlig kun 10 liter vand per vask. Endelig har Indesit DSG 573 også et meget lavt lydniveau, da den maksimalt kan støje med 49 dB, hvilket betyder, at den stort ikke kan høres.

Indesit DSG 573 har indtil videre kun fået en enkelt anmeldelser

Da Indesit DSG 573 stadig kan betegnes som et splinternyt produkt, er der ikke noget mærkeligt i, at den hidtil kun har modtaget en enkelt anmeldelse. Dog betyder dette, at det endnu ikke muligt at give et generelt billede på forbrugertilfredsheden. Det bør dog nævnes, at forbrugerne plejer at give Indesit-produkter rigtig gode bedømmelser, hvilket denne model derfor sandsynlig også vil få. Endvidere er produktet da også startet godt ud, da den førnævnte eneste anmeldelse er på hele 5 stjerner og beskriver maskinen med disse rosende ord:

”Det er nr.2 Indesit opvaskmaskine vi har og der er mange forbedringer i den nye model. Vi er i 80erne og provede at undvære en opvasker, men det var for godt et tilbud at sige nej til og vi nyder den hver eneste dag.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.