LG RC8055AP3Z

Sydkoreanske LG er altid garant for god kvalitet, når det kommer til tørretumblere. Dette lever LG RC8055AP3Z i den grad også op til. I det efterfølgende vil vi se nærmere på hvorfor ved at kaste et blik på produktets specifikationer og ikke mindst dets anmeldelser.

LG RC8055AP3Z – Spar energi, tid og penge

LG RC8055AP3Z er den perfekte tørretumbler for en familie. For ikke nok med, at prisen overkommelig, så gør maskinens tørrekapacitet på 8 kg, at den passer perfekt til et behov for 4-6 personer. Endvidere er LG RC8055AP3Z også en meget energieffektiv løsning, da den er placeret i energiklassen A++. Dette medfører, at den kun har et energiforbrug på 229 kWh om året, hvilket i forhold til mange andre tørretumblere er utroligt lavt. Altså er den både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig. Desuden har den også sensorstyring, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om tørretiden. Den tager maskinen sig nemlig selv af, da den kan måle restfugtigheden og derfor vurdere, hvornår den skal stoppe. Dette sparer du ikke kun tid på men også energi og penge. Derfor er denne sensorstyring altså med til at give dig al den hjælp, som du behøver. Ja, det eneste du skal er næsten kun at tage tøjet ind og ud af maskinen. Af andre specifikationer kan også nævnes timerfunktionen, der gør, at du kan indstille præcis, hvornår maskinen skal gå i gang med at tørre. Endelig er det maksimale lydniveau på kun 64 dB, hvilket gør, at den stort set ikke kommer til at støje imens, at den tørrer dit tøj.

LG RC8055AP3Z får anmeldelser i den gode ende

Samlet set får LG RC8055AP3Z 4 stjerner ud af 5 mulige hos WhiteAway.com. Dog er dette kun baseret på 6 anmeldelser, hvilket gør, at det svært at give et generelt billede af kundetilfredsheden med produktet. Imidlertid ligger samtlige af anmeldelser i toppen, og det gør, at tørretumbleren formodentligt er så god, som den lyder.

Brugeren Jonalbert er af de person, der har bedømt tørretumbleren. Han har givet den 4 stjerner og udtrykker sin begejstring for blandt andet tørretumblerens udseende:

”Vi har ikke haft den længe – ca. 5 uger , men er yderst tilfreds med dens primære funktion – at tørre tøj, Yderligere er det rigtig dejligt at man kan SE ind til tøjet, – nogle (jeg) har en tendens til at glemme at der er tøj derinde, – og lyset er ekstra fint til de strømper der altid “forsvinder”.

Specifikationer for LG RC8055AP3Z

 • Energiklasse: A++
 • Kondenseringsevne: A
 • Årligt energiforbrug: 229 kWh/år
 • Type: Kondens
 • Tørrekapacitet: 8 kg
 • Lydniveau: 64 dB(A)
 • Dampfunktion: Nej
 • Sensorstyret: Ja
 • Timer-funktion: Ja
 • Mål (H x B x D): 84,2 cm x 59,4 cm x 66,9 cm
 • Vægt (netto/brutto): 45 kg / 50 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.