Miele G 4910 U Brws

Miele har status som et af de mest stærke og indflydelsesrige brands i hvidevarebranchen. Dette skyldes ikke mindst, at den tyske gigant altid er garant for solide og højteknologiske kvalitetsprodukter, som sælger godt. Med opvaskemaskinen Miele G 4910 U Brws har vi at gøre med endnu et af disse produkter. Denne vil vi kaste et blik på i det efterfølgende, hvor både specifikationer og ikke mindst anmeldelser gennemgås.

Miele G 4910 U Brws – Stor og miljøvenlig

Først og fremmest passer Miele G 4910 U Brws ind i stort set alle hjem, da den er meget rummelig og har plads til hele 14 standardkuverter per vask. Endvidere er opvaskemaskinen energimærket med A++, hvilket er den anden bedste energiklasse på markedet. Grunden til placering i netop denne klasse, skyldes dens lave energiforbrug, som kun er på 266 kWh om året. Derfor er maskinen altså både rigtig god for miljøet og dine økonomi, da de store energibesparelser gavner begge dele. Derudover har Miele G 4910 U Brws også en rigtig god tørreevne. Denne er nemlig placeret i den bedst mulig klasse, A, hvilket betyder, at servicet stort set er helt tørt en halv time efter, at vasken er færdig. Det er også værd at tage med, at maskinen stort set ikke larmer, da den har et maksimalt lydniveau på sølle 46 dB. Endelig skal det også nævnes, at Miele G 4910 U Brws har den såkaldte Timer-funktion, der gør, at du kan indstille maskinen til at gå i gang lige præcis, når du ønsker det. Dette kunne eksempelvis være om natten, så den er klar til at tømmes næste morgen.

Miele G 4910 U Brws har fået to anmeldelser

Da Miele G 4910 U Brws er en af de nyeste Miele-maskiner på markedet, har den endnu ikke fået ret mange anmeldelser. Mere præcist vil dette kun sige to af slagsen. Dog er disse rigtig gode og giver begge produktet 5 ud af 5 stjerner. Derfor lover det altså utroligt godt for maskinen, som ser ud til at blive endnu en Miele-succes.

En af de personer, som har anmeldt produktet, er brugeren Poul77. Han udtrykker især begejstring for maskinens størrelse:

”Driftsikker maskine, der vasker helt rent og som passer perfekt til én daglig opvask for vores familie på fem. Kan varmt anbefales!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.