Miele G 4910 U Clst

Der hersker ingen tvivl om, at Miele er et af de mest anerkendte mærker i opvaskemaskinebranchen. For ikke nok med, at de år efter år har solgt tusindevis af kvalitetsprodukter til forbrugerne, så har de også spillet en stor rolle i udviklingen af opvaskemaskiner. Med deres spændende bud på fremtidens opvaskemaskiner og deres præsentation af ny teknologi har de nemlig været med til forbedre maskinerne voldsomt. Dette bærer modellen Miele G 4910 U Clst da også præg af, da denne er unik på mange måder. Vi vil se nærmere på netop dette produkt i det efterfølgende ved at kigge på dets specifikationer og anmeldelser.

Store Miele G 4910 U Clst giver dig mulighed for at spare på både vand og energi

Miele G 4910 U Clst er en stor opvaskemaskine i flot design, der rummer plads til hele 14 standardkuverter. Dette betyder, at den vil passe godt ind i både store og små hustande. Endvidere er denne model også rigtig miljøvenlig, da den er placeret i energiklasse A++, hvilket er den næstbedste på markedet. Dette betyder nemlig, at den kun har et energiforbrug på 266 kWh om året, hvilket er rigtig lavt sammenlignet med andre opvaskemaskiner. Derudover har Miele G 4910 U Clst også et relativt lavt vandforbrug på 9,9 liter per vask. Det skal dog nævnes, at man ved brug af programmet ”Automatic” har mulighed for gøre dette forbrug endnu mindre. Her bruger opvaskemaskinen nemlig kun 6,5 liter vand, hvilket er mindre, end det kræver at fylde en køkkenvask. Desuden har man også mulighed for at reducere energiforbruget betydelig med programmet ”ECO”. En anden ting, der unik ved Miele G 4910 U Clst er dens tørreevne. Denne er nemlig placeret i klasse A, hvilket er den bedst mulige. Endelig har maskinen også et lavt lydniveau, da den maksimalt kan støje med 46 dB.

Miele G 4910 U Clst har ikke fået særlig mange anmeldelser endnu

Da Miele G 4910 U Clst er en forholdsvis ny maskine, har den endnu ikke fået ret mange anmeldelser. Derfor er det meget svært at sige noget om forbrugertilfredsheden på nuværende tidspunkt. Det bør dog nævnes, at Mieles produkter plejer at trække rigtig flotte anmeldelser i land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.