Nabby babyalarm

Nu er det slut med rende rundt med telefonen i den ene lomme og babyalarmen i den anden. Med den danske babyalarm Nabby får du en hel ny tilgang til babyalarmer. Det eneste du skal gøre er at investere i babyenheden Nabby og derefter skal du blot finde din smartphone frem og downloade den gratis app – det tager ikke mere end et par minutter, og så er den allerede oppe og køre.

Specifikationer for Nabby

Let og praktisk med krystalklar lyd

Udviklerne bag Nabby har gjort meget ud af, at dette skal være en babyalarm, der er nem at gå til, og hvor du slipper for at skulle stå og nærlæse en manual for at finde ud af, hvordan den fungerer. Som sagt skal du blot købe babyalarmen og downloade den gratis app, der passer til alle smartphones (dog minimum iOS 5.1 og minimum Android 2.3), og derefter forbinder den så let som ingenting ved hjælp af bluetooth.

Med Nabby får du også en babyalarm med krystalklar lyd, så du slipper for al unødig støj og skratten.

Sådan virker Nabby

Når der er aktivitet fra børneværelset, får du en push-meddelelse på din telefon. Når du så går ind i app’en, kan du både se og høre, hvad der foregår hos den lille. Du kan også personliggøre og navngive din Nabby, så du i stedet for at få en push-meddelelse med teksten: ”Nabby har brug for din opmærksomhed”, får en der siger: ”Liv har brug for din opmærksomhed”.
Udover at personliggøre babyalarmen ved navngivning, kan du også indstille mikrofonfølsomheden til at passe til netop dit barns behov – har du brug for at kunne høre, når det vender sig i sengen, eller er det kun ved gråd eller anden mere støjende aktivitet? Du indstiller den bare, så mikrofonen opfanger det lydniveau, der passer dig. Du kan også justere lydstyrken og sætte den på vibrationsmode, hvis du har behov for det.

Ingen signalforstyrrelser og verdens laveste gennemsnitsstråling

Da Nabby ikke kører på de traditionelle signaler og frekvenser som andre babyalarmer, har de danske udviklere bag babyalarmen formået at lave en alarm ved verdens laveste gennemsnitsstråling. På standby ligger den på kun 0,08 mW, hvilket ingen andre babyalarmer kan slå. Der er ingen signalforstyrrelser overhovedet, og den finder og skifter automatisk kanal, så du ikke skal stå og fifle med at finde den rette.

Du skal dog ikke være bange for at andre kan lytte med på dig og din baby – Nabby kan nemlig kun være forbundet med en telefon af gangen for at sikre dig at netop din Nabby er usynlig for alle andre.

Batteri og drifttid

Udover den revolutionerende lave stråling har Nabby også en rigtig lang batterilevetid. Den holder nemlig hele 70 timer, mens en opladning kun tager en time, hvilket står i stor kontrast til mange andre babyalarmer, der skal bruge hele 10 timer på en fuld opladning. Der er også en alarm der advarer dig ved lavt batteriniveau, så du kan nå at sætte den i en oplader, før den går ud. Derved er du og dit barn dækket ind hele tiden.

Rækkevidde og sprog

Den maksimale rækkevidde på Nabby ligger på 340 meter, og ligesom ved lavt batteriniveau sørger Nabby for at alarmere dig ved overskridelse eller anden tab af forbindelse med babyalarmen. Derved kan du være helt sikker på altid at være der, hvis dit barn har brug for dig. Sprog kan indstilles til både dansk, engelsk og tysk.

Ekstra egenskaber gennem tilkøb

Ligesom med enhver anden app, kan du opgradere den gennem tilkøb – og denne er ingen undtagelse. For at gøre babyalarmen gratis, har udviklerne undladt at medtage alle egenskaber fra start. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få dem, men bare at det skal være et tilvalg og ikke noget, du bliver nødt til at betale for uden at have brug for det. Derfor kan du selv vælge, om du og dit barn har brug for temperaturindikator og justerbar alarm ved temperaturændringer, lyt-nu funktion og søvntæller.

Ulempe for folk der glemmer at lade sin telefon op

Det er let at blive enige om, at denne babyalarm har revolutioneret dagens tilgang til babyalarmer – men for nogle er det lidt sværere at huske at lade sin telefon op. Denne babyalarm kræver ikke meget, men den kræver, at du lader din telefon op regelmæssigt og sørger for at tjekke efter, hvor meget batteri der er tilbage på, så du ikke ender med at stå med en fuldt opladet babyalarm og en død telefon.

Oversigt over fordele og ulemper ved Nabby

Fordele:

 • Passer til alle Smartphones (minimum iOS 5.1 og minimum Android 2.3.
 • Absolut ingen signalforstyrrelser – skifter automatisk kanal.
 • Verdens laveste gennemsnitsstråling (standby) – kun 0,08mW.
 • 70 timers batterilevetid.
 • Maks. rækkevidde på 340m.
 • Lynopladning på én time.
 • Indstil alarmvolume.
 • Indstil lydfølsomhed i mikrofon ved dit barn.
 • Navngiv babyalarm.
 • Vibrationsalarm.
 • Nem opsætning – Tænd Nabby, hent app’en gratis og forbind.
 • Krystalklar lyd.
 • Dansk idé, udvikling og produktion.
 • Sprog på dansk, engelsk og tysk.
 • Alarm ved lav batteri og uden for rækkevidde.
 • Alarm ved temperatur lav/høj – igennem tilkøb.
 • Temperaturindikator – igennem tilkøb.
 • Lyt-nu funktion – igennem tilkøb.
 • Søvntæller – igennem tilkøb.

Ulemper:

 • Ikke ideel til folk, der glemmer at lade sin telefon op.

En god og pålidelig babyalarm på en helt ny måde

Med Nabby får du en helt ny måde at anskue og bruge babyalarmer på. Den er super praktisk og let at bruge, samtidig med at du slipper for både at rende rundt med telefon og babyalarm i hver sin lomme. Den kræver, at man lader sin telefon op regelmæssigt, men udover det, er der ikke mange ulemper at komme efter. Du kan skræddersy den, så den passer til netop dine behov, og du får derfor en babyalarm du kan være rigtig glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.