Neonate BC-5500A

Neonate BC-5500A er en god og pålidelig babyalarm med mange gode features. Den minder meget om søsteralarmen Neonate BC-5000A, da de er udviklet til at kunne det samme med enkelte små justeringer.

Forskellene på Neonate BC-5500A og Neonate BC-5000A

Der er ikke meget at komme efter, hvis man kigger på forskellene mellem disse to babyalarmer. De er og kan stort set det samme, bortset fra et par enkelte ændringer. Størrelse og design er næsten identisk – bortset at Neonate BC-5500A kommer i sort og Neonate BC-5000A i en støvet blå. Den eneste nævneværdige forskel er, at der følger ladestationer med til Neonate BC-5500A, hvor der i Neonate BC-5000A’s tilfælde kun er ladestik.

Specifikationer for Neonate BC-5500A

Genopladelige lithium-batterier og medfølgende ladestation

Ligesom batterierne i Neonate BC-5000A, er denne babyalarm udstyret med de gode og pålidelige lithium-batterier. De har en kapacitet på 1100 mAh og mange gode fordele – de er blandt andet klar til brug lige fra de er blevet købt. Du behøver altså ikke tænke på at få dem ladet op før du skal bruge dem første gang. Derudover bruger de stort set ikke strøm, når de er slukket – og hvis den endelig er ved at gå ud, sørger den indbyggede alarm for at give dig besked med det samme. Sidst men ikke mindst, medfølger der her både turboladere og ladestationer til både baby- og forældreenhed.

LCD-display med natlys

For at du kan følge godt med i, hvordan dit barn har det, er både baby- og forældreenhed udstyret med et godt LCD-display. Her kan du let holde øje med både batteriniveau, temperatur og tilstand på dit barn. Displayet har en størrelse på 30*21 mm på forældreenheden og 30*28 mm på babyenheden, hvor der også er indbygget natlys, som kan fungere som en lille natlampe for babyen.

Neonate BC-5500A’s temperaturmåler er tilpasset det nordiske klima og går helt ned til -19 grader.
Det kan du selvfølgelig holde øje med på forældreenheden, hvor du også kan indstille en alarm til at gøre dig opmærksom på, hvis der kommer nogen udsving i temperaturen.

Lang rækkevidde og meget lav stråling

Neonate har gennem tiden haft stor fokus på både at udstyre sine babyalarmer med lang rækkevidde, men endnu vigtigere at udvikle alarmer med meget lav stråling. Her finder du ingen pulserende stråling, et strålingsniveau der er nærmest lig nul i standby-tilstand, og selv når der er uro og barneaktivitet overskrider den ikke 10mW.

I forhold til rækkevidde kan man også godt mærke, du får noget får pengene. Her får du en babyalarm med en rækkevidde på hele 800 meter i fri luftlinje. Den sørger selvfølgelig også at give dig besked ved hjælp af en alarm, hvis du er ved at overskride rækkevidden.

Justerbar lydstyrke, mikrofonfølsomhed og mulighed for vibrerende forældreenhed

Denne babyalarm har mange gode egenskaber, og en af de bedste er, at du kan tilpasse og justere den, så den passer til netop dine behov. Lydstyrken på forældreenheden kan du skrue op og ned for som det passer dig, og selv om du skulle være i støjende omgivelser, kan du mærke den i lommen, hvis du gør brug af den vibrerende funktion på forældreenheden. Hvis du har et barn, der kræver ekstra meget opsyn eller har tendens til at falde ud af sengen, kan du også indstille mikrofonfølsomheden, så du kan høre dit barn vende sig i dynen.

Analogt signal med 32 kombinationer

Denne babyalarm bruger et analogt signal, hvor den herunder kan køre på 2 kanaler med hver 16 koder. Det giver altså 32 kombinationer, hvilket sikrer, at der altid er en ledig kanal – også i tættere beboede områder.

Analogt signal i stedet for digitalt

Som tidligere nævnt arbejder babyalarmen både Neonate BC-5500A og søsteralarmen Neonate BC-5000A med et analogt signal. Det virker, som det skal og der er som sådan ingen problemer med det – men hvis du godt kan lide at have en ren og klar lydkvalitet uden støj og skratten, skal du nok have fat i en af babyalarm, der er digitalt kodet.

Et par andre ulemper ved denne babyalarm er dels, at der ikke er noget talk back system, dels at den ikke kan kobles til eksterne enheder. Det er nogle egenskaber, nogle forældre sætter pris på eller har behov for, og det finder du ikke på denne babyalarm.

Oversigt over fordele og ulemper ved Neonate BC-5500A

Fordele:

 • Let at betjene.
 • Lithiumbatterier med lang standbytid.
 • Vibrerende forældreenhed.
 • Lydstyrkekontrol.
 • Temperaturmåler ned til -19 grader.
 • Rækkevidde på 800 meter.
 • Alarm ved overskridelse af rækkevidde og ved lavt batteriniveau.
 • Lav stråling.
 • Justerbar mikrofonfølsomhed.
 • Medfølgende ladestationer.

Ulemper:

 • Analogt signal.
 • Ikke noget talk back system.
 • Kan ikke kobles til eksterne enheder.

God og solid babyalarm

Med Neonate BC-5500A i hånden er du sikret en god og stabil babyalarm. Den kan ikke helt følge med de egenskaber, som nogle af de nyere babyalarmer besidder, men hvis du ikke er en gadget-nørd og ikke har brug for det nyeste på markedet med alverdens finesser, kan du være helt tryg ved at købe denne babyalarm, der har mange gode egenskaber og virker som den skal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.