Neonate BC-5700D

Mange kender den populære Neonate BC-5800D og mange har forelsket sig i den rene og gode lydkvalitet og de mange andre lækre features. De samme finder du på søsteralarmen Neonate BC-5700D, hvis egenskaber er stort set det samme – den har bare ladekabler i stedet for ladestationer.

Der findes mange babyalarmer på markedet, og det kan være svært at finde ud af præcis, hvad der passer bedst til ens behov – og hvad ens behov nu lige er. For at imødekomme det, har Neonate sørget for at lave et par søsteralarmer, der kan præcis det samme, men hvor du selv kan tage stilling til, om du bedst kan lide at have en babyalarm med ladekabel eller ladestation.

Specifikationer for Neonate BC-5700D

Digital forbindelse så du undgår unødig støj

Ligesom Neonate BC-5800D er denne babyalarm udstyret med en digital forbindelse, der sørger for altid at finde den bedste frekvens. På den måde undgår du al den unødige støj og skratten, som kan finde sted på babyalarmer med analoge signaler.

I forhold til forgængerne er kvaliteten på denne babyalarms mikrofon og højtaler højnet betragteligt, hvilket giver dig en langt bedre lydkvalitet end hvad du finder på forgængerne.

Genopladelige lithium-batterier

Efter lithium-batterier kom på markedet, har Neonate ikke brugt andet i sine babyalarmer – og det er der grund til. Med de genopladelige lithium-batterier i din alarm, får du et produkt, der holder meget længere end hvis den kørte på almindelige AA-batterier. Udover det, sparer du også både en masse penge og en masse tid på ikke at skulle lade op i tide og utide. Her får du nemlig en alarm med standby-tid på helt op til 70 timer grundet batteriets kapacitet på 1100 mAh. Med den medfølgende turbolader får du også en fuld opladning på kun 3-4 timer. Og hvis den ene eller anden enhed skulle være ved at løbe tør for strøm, skal den nok gøre dig opmærksom på det med den indbyggede alarm. Derved skal du aldrig være bange for ikke at kunne stå til rådighed for dit barn.

Moderne og funktionelt design

Eftersom både Neonate BC-5800D og Neonate BC-5700D er videreudviklinger af babyalarmerne Neonate BC-5000A og Neonate BC-5500A, er der sket noget på flere områder. Det gælder både features og egenskaber, men også at de nye babyalarmer har et mere moderne og tidssvarende udseende end forgængerne.

De har selvfølgelig stadig et godt LCD-display, hvor du på forældreenheden trygt kan følge med i, hvordan din baby har det, temperatur og batteriniveau på begge enheder. Der er også natlys, der aktiveres af lyd, som kan fungere som en lille natlampe, hvis dit barn vågner.

Størrelsesmæssigt har du her en babyalarm, der passer lige ned i lommen. Dens mål lyder på kun 9 cm høj, 4,5 cm bred og 2 cm tyk, hvilket er cirka det samme som en mobil eller en smartphone.

Lang rækkevidde og indbygget alarm

Som du typisk finder hos babyalarmer fra Neonate, er rækkevidden på hele 800 meter i fri luftlinje. Det giver en frihed og ro ikke at skulle være bange for, om signalet lige pludselig skulle forsvinde – for det gør den altså ikke her. Den indbyggede alarm sørger også for at fortælle dig, hvis du er ved at overskride rækkevidden. Så uanset om barnet sover i barnevognen i haven, eller om du lige er ovre ved naboen for at få en sludder for en sladder, skal babyalarmen nok sørge for at du hører det, hvis dit barn får brug for dig.

Lav stråling

På trods af at strålingen i denne babyalarm er højere end forgængerne, er det stadig en alarm med strålingsniveau i den lave ende. Neonate har haft stor fokus på at udvikle babyalarmer med lav stråling, så det ikke påvirker dit barn. Derfor er der ingen pulserende stråling, strålingsniveauet er minimalt på standby-tilstand og selv når den er aktiv overskrider den ikke 20mW.

Justerbar lydstyrke, mikrofonfølsomhed og vibrerende forældreenhed

Ligesom på alle de andre babyalarmer fra Neonate, kan du selvfølgelig indstille både lydstyrke og mikrofonfølsomhed, så det passer til dig og dit barns behov. Du kan ydermere sætte den på vibrations-mode, så du er sikker på at mærke, når dit barn har brug for dig – uanset om du støvsuger, hører musik eller på anden vis er i støjende omgivelser.

Ladestik i stedet for ladestationer

Det er ikke meget, der skiller denne babyalarm fra søsteralarmen Neonate BC-5800D, men det at der her ikke medfølger ladestationer er forholdsvis væsentlig. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad man bedst kan lide, men her skal du være opmærksom på, at der ikke medfølger ladestation eller holder på anden vis.

Ikke mulighed for talk back eller koble eksterne enheder til

Selvom der Neonate BC-5700D har endnu flere gode egenskaber end de populære forgængere, er der ikke talk back funktion. Du kan heller ikke koble eksterne enheder til denne alarm, så hvis du skal bruge den til flere børn på en gang, skal de være i samme rum eller ved siden af hinanden udenfor.

Oversigt over fordele og ulemper ved Neonate BC-5700D

Fordele:

 • Let at betjene.
 • God og klar lydkvalitet uden støj.
 • Lithiumbatterier med lang standbytid på 70 timer.
 • Vibrerende forældreenhed.
 • Lydstyrkekontrol.
 • Temperaturmåler.
 • Rækkevidde på 800 meter.
 • Alarm ved overskridelse af rækkevidde og ved lavt batteriniveau.
 • Lav stråling.
 • Justerbar mikrofonfølsomhed.

Ulemper:

 • Ikke noget talk back system.
 • Kan ikke kobles til eksterne enheder.
 • Ladestik i stedet for ladestationer.

Pålidelig og funktionel babyalarm med mange gode egenskaber

Ligesom søsteralarmen Neonate BC5800D har du her en pålidelig og funktionel alarm med rigtig mange gode egenskaber. Der er helt sikkert sket meget siden forgængerne, og alle forbedringerne er kun med til at give dig endnu mere tryghed og overblik over dit barns velbefindende.

Så hvis du ikke har behov for ladestationer eller talk back, kan du roligt gå ud og investere i Nenoate BC-5700D. Den kan opfylde dine behov og mere til, samtidig med at den giver dig fuldkommen tryghed med alle sine gode egenskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.