Neonate BC 5800D

På trods af den populære forgænger Neonate BC 5800A, har videreudviklingen Neonate BC 5800D vundet mere og mere indpas på markedet. Den kan mange af de samme ting som forgængeren – bare mere, bedre og med flere uovertrufne egenskaber.

Kort og godt

Neonate BC 5800D er en babyalarm med mange gode funktioner. Minimal støj og stråling, genopladelige lithium-batterier, lang rækkevidde og lav stråling er bare et par stykker af dem. Nedenfor kan du se, hvorfor den er blevet så populær.

Specifikation for Neonate BC 5800D

Ingen støj og super god lydkvalitet

Neonate BC 5800D er udstyret med en digital kodet forbindelse, der gør, at den automatisk finder den bedste frekvens, så man undgår unødig støj. Samtidig er kvaliteten af både mikrofonen i babyenheden og højtaleren i forældreenheden blevet markant forbedret i forhold til forgængeren Neonate BC 5800A. Det gør, at du får en klar og tydelig lyd, som ikke er forstyrret af hverken skratten eller dårlig lydkvalitet.

Genopladelige lithium-batterier

For at give dig længst mulig levetid, er Neonate BC 5800D udstyret med genopladelige lithium-batterier. De har en standby-tid på helt op til 70 timer og kan sagtens klare at blive ladet op af flere omgange – du skal altså ikke være bange for at ødelægge batteriets levetid ved at klatlade lidt engang i mellem. Det tager desuden kun 3-4 timer at oplade dem fuldt med de medfølgende turboladere. Og så har du altså til de næste 70 timers standby-tid. Derudover har den en indbygget alarm, der gør dig opmærksom på, hvis den er ved at gå ud.

Stort og overskueligt LCD-display

Den har et stort og godt LCD-display, hvor du tydeligt kan holde øje med dit barns tilstand. Her kan du se, om der er uro, eller om dit barn sover trygt, samtidig med at du kan følge med i, hvor varmt eller koldt det er på barneværelset eller udenfor i barnevognen ved hjælp af den indbyggede temperaturmåler. Den har også natlys, så den ikke forstyrrer dit barns søvn.

Vibrerende forældreenhed

Foruden justerbar lydstyrke, kan du også indstille forældreenheden til at vibrere. Det giver forældrene en frihed og en ro i og med de ikke skal være bange for at lyden drukner i støvsugerlarm eller fuglekvidder. Med Neonate BC 5800D i lommen kan du mærke det med det samme, hvis dit barn har brug for din opmærksomhed – uanset om du hører musik eller på anden vis er i støjende omgivelser.

Fint og funktionelt design

Størrelsesmæssigt fylder den det samme som en smartphone eller en mobil. Den er 9 cm høj, 4,5 cm bred og 2 cm tyk, så den er let at have med – uanset om du har den om halsen eller i lommen.

Designet er fint, funktionelt og let overskueligt. Ydermere kan man indstille lydstyrke og mikrofonfølsomhed, så man kan høre selv når barnet vender sig i dynen, hvis man har behov for det.

Lang rækkevidde og alarm ved overskridelse

Rækkevidden på Neonate BC5800D er hele 800 meter i fri luftlinje. Derudover er der også en alarm, der gør dig opmærksom på, hvis du er ved at overskride dens rækkevidde. Derfor skal du ikke være bange for at begive dig for langt væk, da den nok skal minde dig om det, så du kan være til rådighed, hvis dit barn skulle få brug for dig.

Lav stråling

En anden god feature ved denne babyalarm er den lave stråling. Når der ikke er nogen barneaktivitet, går babyalarmen på standby både for at spare på batteri og for at mindske stråling. Og selv når den ikke er, overskrider strålingen ikke 20 mW.

Ikke mulighed for talk back eller koble eksterne enheder til

Der ikke er noget talk back system på Neonate BC 5800D. Det er ikke nogen ulempe ved mindre børn, da de alligevel ikke ville få noget ud af at blive snakket til gennem et apparat, men ved lidt ældre børn på 2-3 år, kan det være brugbart.
Derudover kan der ikke kobles eksterne enheder til forældreenheden, hvilket vil sige, at hvis du har to børn, du skal holde øje med, som ikke ligger i samme rum, skal du have fat i den lidt dyrere udgave Neonate BC 6500D.

Oversigt over fordele og ulemper ved Neonate BC 5800D

Fordele:

 • Let at betjene.
 • God og klar lydkvalitet uden støj.
 • Lithiumbatterier med lang standbytid på 70 timer.
 • Vibrerende forældreenhed.
 • Lydstyrkekontrol.
 • Temperaturmåler.
 • Rækkevidde på 800 meter.
 • Alarm ved overskridelse af rækkevidde og ved lavt batteriniveau.
 • Lav stråling.
 • Justerbar mikrofonfølsomhed.

Ulemper:

 • Ikke noget talk back system.
 • Kan ikke kobles til eksterne enheder.

Pålidelig og funktionel babyalarm med ekstremt mange gode egenskaber

Som det tydeligt fremgår ovenstående beskrivelse og plus-/minusliste, er Neonate BC5800D en pålidelig babyalarm med ekstremt mange gode egenskaber. Den er god og funktionel, let at bruge og virker som den skal. Temperaturmåler, mikrofonfølsomhed og lav stråling sørger for at barnet kan sove trygt, mens forældrene ikke skal være bange for at misse det mindste med den lange rækkevidde, alarmfunktionen og den vibrerende forældreenhed.

Så hvis du ikke har behov for talk back eller at koble eksterne enheder til, er det bestemt en babyalarm, der kan opfylde dine behov og mere til. Det er ikke svært at forstå, hvorfor den er blevet en af de foretrukne babyalarmer med alle dens kvaliteter og uovertrufne egenskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.