Neonate BC-6500D

Nu har de populære alarmer fra Neonate fået en storebror med de samme formidable egenskaber og lige lidt ekstra smidt oveni hatten. Ulemperne ved de tidligere modeller har været, at der hverken har været talk back funktion eller mulighed for at koble eksterne enheder til – og det har Neonate lært noget af ved at implementere begge funktioner på modellen Neonate BC-6500D.

Specifikationer for Neonate BC-6500D

Super godt signal og lydforbindelse

Ligesom de foregående modeller Neonate BC-5700D og Neonate BC-5800D, er denne babyalarm udstyret med en digitalt kodet forbindelse, der sørger for at finde den bedste frekvens hver gang. Du skal altså ikke stå og fjumre med at finde kanaler, der ikke er optagede i tættere beboede områder, men bare tænde for alarmen, så er du godt i gang.

Lydkvaliteten er også højnet betragteligt med den forbedrede højtaler i forældreenheden og bedre mikrofonkvalitet i babyenheden. Det tilsammen med den støjfrie digitale forbindelse giver dig en hel klar lyd uden forvrængning.

Genopladelige lithium-batterier med ekstra lang batteritid

Selvom alle babyalarmerne fra Neonate er udstyret med de gode og pålidelige lithium-batterier, har Neonate oppet sig lidt mere i denne model. Her er kapaciteten på de medfølgende lithium-batterier nemlig på 1300 mAh mod de tidligere 11 mAh, hvilket giver dig en endnu længere standby- og levetid.

Let at bruge med fint og funktionelt design

Denne babyalarm er trods sine mange features uhyre let at bruge. På både baby- og forældreenhed finder du et stort og godt LCD-display, hvor du kan følge med i, hvordan dit barn har det, temperatur i rummet, batteriniveau på begge enheder og meget mere. Der er også natlys i babyenheden, der er stemmeaktiveret, så hvis dit barn vågner om natten og har brug for dig, tænder lyset på skærmen af sig selv. Den fylder heller ikke meget, så den passer lige ned i lommen, og hvis du bare ligger og slapper den på sofaen, kan du bare sætte den i den medfølgende ladestation, så du har styr på hvor den er. Den tager nemlig heller ikke skade af at blive klatladet, og en fuld opladning tager kun 3-4 timer med de medfølgende turboladere.

Lang rækkevidde

Neonate BC-6500D besidder selvfølgelig også den typisk lange rækkevidde på 800 meter i fri luftlinje, og en alarm ved overskridelse. Du kan herved være helt tryg ved at lade dit barn sove til middag i baggården, mens du gør rent oppe på 4. sal. Her kommer vibratorfunktionen på forældreenheden dig også til gavn i og med, du kan indstille den til at vibrere, så lyden ikke drukner i støvsugerlarm eller anden støj. Med Neonate BC-6500D får du en intelligent babyalarm, der giver dig ekstremt mange brugbare finesser, og som samtidig sørger for at alarmere dig, så du aldrig overskrider hverken rækkevidde eller render rundt med en dødt batteri, da den også alarmerer ved lavt batteriniveau – uanset om det er baby- eller forældreenhed.

Kan tilpasses dine behov med talk back funktion og eksterne enheder

Med denne babyalarm kan du selvfølgelig tilpasse både mikrofonfølsomhed og lydstyrke, så det passer til dig og dit barns behov. Derudover er der på Neonate BC-6500D kommet en ny feature, som har været efterspurgt på de ældre modeller.

Her har du nemlig mulig for at koble eksterne enheder til, så du kan holde øje med flere børn i flere rum ud fra samme forældreenhed. Her kan du koble hele 3 babyenheder til, hvor der er indkodet et lydfølsomt alarmsystem med LED-lys, der gør at du nemt kan se, hvilken baby der har brug for din opmærksomhed.

Endnu en ny egenskab er, at der på denne babyalarm er mulighed for talk back funktion. Det vil sige, du kan tale til dit barn gennem babyalarmen – hvilket måske kan komme til gavn, hvis du har tre børn liggende i tre forskellige rum, og den ældste ikke behøver andet end en sang godnatsang over alarmen. Det er ikke en funktion, der giver mening at bruge på små spædbørn, da de endnu ikke kan forstå eller bruge at blive talt til over et apparat, men egenskaben har været efterspurgt af familier med flere små børn.

Lav stråling

Et af Neonates fokuspunkter har hele tiden været at holde strålingsniveauet på et minimum. Det er trods nye features og flere egenskaber stadig lykkedes dem at holde strålingsniveauet helt nede på et maksimum af 20 mW – og det er altså, når babyalarmen er aktiv. Når der ikke sker noget, går den på standby, hvilket sænker strålingen til et minimum. Den udsender ydermere ingen pulserende stråling.

Ulemper ved Neonate BC-6500D

Der er bestemt ikke meget at komme efter med hensyn til ulemper ved denne babyalarm. Neonate har virkelig oppet sig og taget forældres ønsker og behov i betragtning på denne model. En eneste ting de ikke har fået implementeret på nogle af deres babyalarmer, inklusive denne her, er video. Men den egenskab er vist også mere for forældrenes skyld end for spædbarnet.

Oversigt over fordele og ulemper ved Neonate BC-6500D

Fordele:

 • Digital kodet forbindelse.
 • Meget god lyd- og mikrofonkvalitet.
 • Genopladelige lithium-batterier med ekstra lang batteritid.
 • Alarm ved overskridelse af rækkevidde og ved lavt batteriniveau.
 • Stort LCD-display, temperaturmåler og natlys.
 • Vibrerende forældreenhed.
 • Justerbar mikrofonfølsomhed og lydstyrke.
 • Rækkevidde 800 meter i fri luftlinje.
 • Lav stråling på max 20 mW.
 • Kan kobles til op til 3 babyenheder med lydfølsomt alarmsystem med LED-lys.
 • Talk back funktion.

Ulemper:

 • Ikke video.

Bedre end nogensinde før

Med denne Neonate BC-6500D babyalarm har Neonate virkelig lyttet til forskellige forældres ønsker og behov. De har altid leveret gode og pålidelige babyalarmer, som denne bestemt falder ind under, nu har de bare implementeret endnu flere egenskaber end nogensinde før. Dens talk back funktion og muligheden for at koble hele 3 eksterne enheder til giver noget spillerum for større familier med flere små børn. Samtidig har den ikke mistet nogen af de andre gode egenskaber, der er så karakteristiske for Neonate med den lave stråling og den lange rækkevidde. Så kort og godt; her har du at gøre med en babyalarm, der uden tvivl ligger i toppen både med hensyn til egenskaber, kvalitet og brugervenlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.