Neonate BC-6900D

Nu har Neonate lanceret sin hidtil bedste model. Med efterfølgeren til den populære Neonate BC-6500D er vi nået op i endnu højere højder. Denne babyalarm besidder selvfølgelig de karakteristiske træk fra alle Neonates babyalarmer med lang rækkevidde, lav stråling, genopladelige lithium-batterier tilsat Neonate BC-6500D’s egenskaber med talk back funktion og mulighed for at koble eksterne enheder til – og så lige med et endnu lækrere design og ekstra stor LCD-skærm.

Specifikationer for Neonate BC-6900D

Ingen unødig støj med den digitale forbindelse

Efter modellen Neonate BC-5500A gik Neonate over til at bruge digitale forbindelser i stedet for analoge. Med en digital kodet forbindelse, sørger babyalarmen nemlig selv for at finde den bedste frekvens, så du både undgår unødig støj og ikke skal stå og bakse med at finde det rigtige signal. Ydermere har Neonate højnet både lydkvalitet betragteligt med bedre mikrofon i babyenhed og højtaler i forældreenhed, for at give dig det klarest mulige lydsignal.

Genopladelige lithium-batterier med ekstra lang levetid

Neonate BC-6900D besidder selvfølgelig de pålidelige og genopladelige lithium-batterier, som Neonate er så kendt for. De har en kapacitet på hele 1300 mAh – hvilket giver en endnu længere leve- og batteritid end de tidligere modeller, som ellers har excelleret ved at formå at bevare strøm i 70 timer. Her får du bare lige smidt lidt ekstra batteritid oveni hatten.

Men selvom de holder utroligt længe skal de jo lades op engang i mellem. Derfor sørger den indbyggede alarm for at minde dig om, når enten den ene eller anden enhed har brug for en tur i opladeren. Men det tager heller ikke lang tid at nå en fuld opladning med de medfølgende turboladere. Det tager nemlig kun 3-4 timer. For at gøre det let for dig at holde styr på, hvor de er, medfølger der to ladestationer, som de kan stå i.

Neonates kendte lange rækkevidde

Det er intet under, at Neonate holder fast i den lange rækkevidde. De har med alle deres tidligere modeller formået at have en rækkevidde på hele 800 meter i fri luftlinje, og det gør sig også gældende her. Der er også indbygget en alarm, som nok skal fortælle dig, hvis du er ved at overskride alarmens rækkevidde. På den måde har du utrolig meget frihed, samtidig med at du kan være helt tryg ved altid at være til rådighed for dit barn.

Hidtil største LCD-display

Udover temperaturmåler, natlys og alle de andre features, du finder på denne babyalarm, er den blevet udstyret med et endnu større LCD-display end på de tidligere modeller. Det er hele 34 mm*36mm og er derved større end nogen af Neonates tidligere babyalarmer.

Tilpasses dine behov

Som du også finder på Neonates tidligere modeller, kan du her indstille og justere både mikrofonfølsomhed og lydstyrke. Du kan ydermere sætte den på vibrations-mode, så du ikke skal være bange for at gå glip af den mindste pludren, mens du støvsuger.

Talk back funktion og mulighed for tilkobling af eksterne enheder

Ligesom med lillebroren Neonate BC-6500D kan du med denne babyalarm tilkoble hele eksterne enheder, så du kan holde øje med hele 3 børn på engang. Den er ydermere kodet med et lydfølsomt alarmsystem med LED-lys, der lyser i forskellige farver, så du med det samme kan se, hvilket barn der har brug for dig. Så hvis grøn lyser, er det rum nummer 1, rød er rum nummer 2 og så videre.

Her har du også mulighed for tovejskommunikation med talk back funktionen.

Lav stråling

Neonate har altid haft et stort fokus på at udvikle babyalarmer med meget lav stråling, og det er ikke en undtagelse på Neonate BC-6900D trods de nye features. Strålingen er lav, der er ingen pulserende stråling, og når babyalarmen er på standby går den over i ZRF-mode (Zero Radiation Function), så der slet ikke kommer nogen stråling overhovedet. Og så snart dit barn giver lyd fra sig eller har brug for dig på anden vis, bliver den aktiveret og giver dig besked. Men selv når den sender signaler til forældreenheden overskrider strålingen ikke 20 mW, hvilket er meget lavere end, hvad du finder i nogle andre babyalarmer.

Ulemper ved Neonate BC-6900D

Der er ikke mange ulemper at komme efter på dette vidunder af en babyalarm. Det eneste, der kunne være, er, at der ikke er nogen videofunktion, som man finder på nogle af de smartphone-baserede babyalarmer. Men hvis man ikke har behov for det, er der ikke noget andet.

Oversigt over fordele og ulemper ved Neonate BC-6900D

Fordele:

 • Digital kodet forbindelse.
 • Meget god lyd- og mikrofonkvalitet.
 • Genopladelige lithium-batterier med ekstra lang batteritid.
 • Alarm ved overskridelse af rækkevidde og ved lavt batteriniveau<./li>
 • Endnu større LCD-display end på tidligere modeller.
 • Temperaturmåler og natlys.
 • Vibrerende forældreenhed.
 • Justerbar mikrofonfølsomhed og lydstyrke.
 • Rækkevidde 800 meter i fri luftlinje.
 • Lav stråling på max 20 mW.
 • Kan kobles til op til 3 babyenheder med lydfølsomt alarmsystem med LED-lys.
 • Talk back funktion.

Ulemper:

 • Ikke video.

Neonates hidtil bedste babyalarm

Selvom der ikke er mange forbedringer fra lillebroren Neonate BC-6500D, er der ingen tvivl om, at vi her har at gøre med Neonates hidtil bedste babyalarm. Den kan stort set alt, og du har nærmest uanede mængder af muligheder for at tilpasse den netop dig og din families behov. Og det bedste af det hele er, at selvom den er spækket med smarte features, er den ligeså let at bruge som Neonates første modeller. Måske endda endnu lettere med den store LCD-skærm.

Denne babyalarm er kort og godt perfekt til en lidt større familie med alle dens utrolige egenskaber.

3 kommentarer

 1. Hej. Ved du tilfældigvis hvor eller hvordan man kan opspore en ekstra babyenhed til denne model. Det er endnu ikke lykkedes os efter flere forsøg. Virkelig ærgerligt når det er én af grundene til at vi købte den :/

 2. Jeg vil også gerne vide hvor man kan købe en ekstra enhed til denne babyalarm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.