Philips Avent DECT SCD510

Babyalarmen Philips Avent DECT SCD510 er søsteralarmen til den populære Philips Avent DECT SCD505. Den har et lidt anderledes design, mens indhold og egenskaber er det samme.

Man kunne spørge sig selv, hvorfor Philips har lanceret en babyalarm uden nogen nævneværdige ændringer fra forgængeren, der ligger i prisklassen over den populære lillesøster. Det er uden tvivl en god og pålidelig babyalarm, hvor du kan være sikker på at have styr på, hvordan dit barn har det, men er det de par 100 kroner ekstra værd?

Specifikationer for Philips Avent DECT SCD510

Talk back funktion og vuggeviser i babyenhed

Philips Avent DECT SCD510 besidder de samme gode funktioner som Philips Avent DECT SCD505 med tovejskommunikation, så du altid kan trøste, komme med et par beroligende ord, eller synge en vuggevise over forældreenheden – hvis du altså ikke bare går op og sætter babyenheden til at spille beroligende vuggeviser for dit barn. Der er også et blidt natlys i babyenheden, som kan berolige dit barn, hvis det vågner om natten.

For at du kan tilpasse den dig og dit barns behov, kan du også justere og indstille lydstyrke og mikrofonfølsomhed, så du er sikker på ikke at gå glip af noget.

Drifttid og opladning

Ligesom lillesøsteren har batteriet en drifttid på 24 timer inden den skal genoplades, hvilket tager 8 timer for en fuld opladning. Der følger en strømforsyning med til babyenheden, som den kan tilsluttes, mens den bruges.

Den besidder ydermere den energibesparende ECO-funktion, som sørger for at den ikke bruger unødig strøm i standby-tilstand.

God rækkevidde og alarm ved overskridelse

Denne babyalarm har en rækkevidde på 330 meter udendørs og 50 meter indenfor. Den sørger selvfølgelig også for at gøre opmærksom på eventuel overskridelse af rækkevidde eller tab af signal. På den måde er du sikker på altid at være til rådighed.

Design

Philips Avent DECT SCD510 har en fint design med en lille og handy forældreenhed, der ikke fylder mere end 220 x 156 x 94 mm. Babyenheden er en kende stor, og det kan tage lidt tid at finde ud af, hvordan man lige skal greje den i barnevognen. Den er ikke helt så handy som mange andre babyalarmer, hvor begge enheder ikke fylder mere end en smartphone.

Transmission ved hjælp af DECT-teknologi

Der er både gode og dårlige sider ved DECT-teknologien, som denne babyalarm gør brug af. Den har en uhyre god lydkvalitet, vælger automatisk en god frekvens på en af de 120 kanaler, og sørger for, at der ingen interferens er overhovedet fra andre babyalarmer, walkie talkies eller andet.

OBS: Du skal dog være opmærksom på, at DECT-teknologien udsender en noget højere stråling end babyalarmer med analog eller digitalt kodet forbindelse, så ved køb af denne babyalarm, bør du sætte dig ind i, hvordan du skal håndtere babyenheden for ikke at udsætte dit barn for et for højt strålingsniveau.

Temperatur for drift og opbevaring

En anden ting man lige skal være opmærksom på ved denne babyalarm er, at temperaturen for drift og opbevaring skal ligge på mellem 10 og 40 grader. Det gør altså, at du skal sørge for at holde øje med, hvor koldt det lige bliver, hvis du ligger dit barn ud i barnevognen en efterårs- eller vinterdag. Her skal du også være opmærksom på, at der hverken er skærm eller temperaturmåler på nogen af enhederne, så du kan altså ikke følge med i det der.

Oversigt over fordele og ulemper ved Philips Avent DECT SCD510

Fordele:

 • Talk back funktion.
 • Blidt natlys og vuggeviser i babyenhed.
 • Drifttid på 24 timer.
 • Klar lydkvalitet.
 • Rækkevidde på 330 meter udendørs og 50 meter indendørs.
 • Energibesparende ECO-funktion.
 • Automatisk kanalvalg.

Ulemper:

 • DECT-teknologien udsender et højere strålingsniveau end analoge og digitale signaler.
 • Stor babyenhed.
 • Temperatur for drift og opbevaring fra 10 til 40 grader.
 • Ikke nogen skærm eller temperaturmåler.

Populær og pålidelig babyalarm med et par ulemper

Trods ulemperne er der en grund til at både denne og søsteralarmen Philips Avent DECT SCD505 er blevet så populære. De har begge rigtig god lydkvalitet, er meget brugervenlige og har rigtig mange gode egenskaber for en babyalarm i den prisklasse. Så hvis du sørger for at sætte dig ind i, hvordan du håndterer en babyalarm med DECT-teknologien og ikke har noget imod de andre ulemper, kan du helt sikkert føle dig tryg ved og blive rigtig glad for denne babyalarm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.