Philips Avent DECT SCD580

Philips har efter modellen Philips Avent DECT SCD560 proppet efterfølgeren Philips Avent DECT SCD580 med endnu flere features, som er til stor gavn for både barn og forælder. I denne babyalarm får du hermed alle de kendte features fra Philips babyalarmer såsom talk back og fin rækkevidde, men også nyere features som fugtighedssensor, Mp3-plug and play og natlampeprojektioner med stjerner.

Specifikationer for Philips Avent DECT SCD580

Mp3 plug and play og natlampeprojektion med stjerner

Denne babyalarm er spækket med nye egenskaber, der gør, at den skiller sig ud fra de tidligere babyalarmer fra Philips. Hvor der i de foregående modeller var mellem 3 og 5 vuggeviser i babyenheden, kan du her sætte din egen Mp3-afspiller eller telefon til at afspille netop den sang eller vuggevise, dit barn bliver beroliget mest af. Philips Avent DECT SCD580 er nemlig udstyret med Mp3 plug and play, hvor du kan spille dine egne udvalgte sange.

Du finder selvfølgelig også et blidt natlys i babyenheden, som du kan fjernaktivere fra forældreenheden, men udover lyset er der her også natlampeprojektioner, der projekterer farvede stjerner på loftet eller væggen, og som kan berolige og underholde dit barn.

Derudover er der ligesom de andre babyalarmer fra Philips også talk back funktion Philips Avent DECT SCD580, så du kan berolige, tale og synge til dit barn fra forældreenheden.

Drifttid og batterier

Philips Avent DECT SCD580 har en fin batteritid på 18 timer. Det er ikke helt så meget som den foregående models standby-tid på 24 timer, men med den medfølgende ladestation er det let at have den siddende til opladning i stuen, køkkenet eller hvor du lige befinder dig. Den medfølgende ladestation er også et stort plus, da det tager 10 timer for en fuld opladning i modsætning til Philips Avent DECT SCD560, der kun tog 3 timer. 10 timer er lang tid, men hvis man som udgangspunkt har den siddende i ladestationen, når det er muligt eller når man ikke bruger den, er det ikke noget, man lægger mærke til. Du kan selvfølgelig også hele tiden følge med i batteriniveauet på LCD-skærmen på forældreenheden. Babyalarmen sørger også for at advare dig med sin indikator for lavt batteriniveau, hvis den nu skulle være ved at løbe tør for strøm.

Temperatur- og fugtighedssensor

I denne babyalarm er der indbygget temperatur- og fugtighedssensor, så du kan både følge med i hvor varmt eller koldt, det måtte være hos dit barn, samt udsving i luftfugtigheden. Her er der også en alarm, der gør dig opmærksom på, hvis der er udsving i enten temperatur eller luftfugtighed, så du hurtigt kan smutte ud til dit barn, hvis det trænger til et ekstra tæppe.

Babyalarmens rækkevidde er typisk, som vi kender den for Philips babyalarmer, på 50 meter indendørs og 330 meter udendørs, så du kan let lægge dit barn ud i barnevognen til en middagslur, mens du laver frokost i køkkenet. Den advarer også om svigtende forbindelse og overskridelse af rækkevidde, så du er helt sikker på altid at være til rådighed, hvis dit barn får brug for dig.

Temperaturen for drift og opbevaring ligger dog på 10-40 grader, hvilket gør, at denne babyalarm ikke egner sig til at blive lagt ud i barnevognen på en vinterdag.

LED-lysindikator og vibrationsmode

For at du kan tilpasse babyalarmen til dig og dit barns behov, kan du selvfølgelig justere både lydstyrken og mikrofonfølsomheden. Den kan sættes til at registrere selv den mindste puslen i dynerne, og med den justerbare lydstyrke på forældreenheden kan du tilpasse den dine omgivelser. Derudover kan du sætte den på vibrationsmode, så du kan mærke, om dit barn har brug for dig, selvom du går og støvsuger eller er i andre former for støjende omgivelser.

En vigtig feature til vibrationsfunktionen er også de 5 LED-lys, der angiver lydniveauet hos barnet, så du ved, om dit barn græder eller bare pusler lidt rundt i vuggen, selvom du har den på vibrationsmode.

DECT-teknologi og ECO-max funktion

Philips Avent DECT SCD580 sender signal ved hjælp af DECT-teknologien, der sørger for en krystalklar lyd, samtidig med at der ingen interferens er fra andre babyalarmer, selvom du bor i et tættere bebygget område. Den vælger automatisk den bedste frekvens, så du får en super lydkvalitet og er sikker på, at der altid er godt signal. Ydermere er denne babyalarm og udstyret med den smarte ECO-max funktion, der kan slås til, så den reducerer sendeeffekten og strålingen. Det betyder, at den slår til at sig selv – og det kun når der er aktivitet eller anden lyd fra børneværelset.

Oversigt over fordele og ulemper ved Philips Avent DECT SCD580

Fordele:

 • Talk back funktion.
 • Natlampeprojektion med stjerner.
 • Mp3 plug and play.
 • 5 LED-lysindikator.
 • Justerbar lydstyrke og mikrofonfølsomhed.
 • Vibrationsfunktion.
 • Drifttid på 18 timer.
 • Krystalklar lyd.
 • Rækkevidde på 330 meter udendørs og 50 meter indendørs.
 • Energibesparende ECO-funktion og ECO-max.
 • Automatisk kanalvalg.
 • Temperaturmåler og fugtighedssensor.
 • Skærm på forældreenhed.
 • Medfølgende ladestation til forældreenhed.

Ulemper:

 • Stor babyenhed.
 • Temperatur for drift og opbevaring fra 10 til 40 grader.
 • Fuld opladning tager 10 timer.
 • Batteritid på 18 timer.

Philips hidtil bedste babyalarm

Philips Avent DECT SCD580 er uden tvivl Philips hidtil bedste babyalarm. Den har endnu flere gode og brugbare funktioner og egenskaber end forløberne og er let at bruge. Batteritiden på forældreenheden er en smule kortere end nogle af de andre babyalarmer fra Philips og opladningstiden er en smule lang, men med den medfølgende ladestation er det ikke et problem, man lægger mærke til. Med denne babyalarm kan du tilpasse den dig og dit barns behov på endnu flere måder end de tidligere med den nye natlampeprojektion og muligheden for at sætte din egen musik til. Philips har dog ikke ændret på temperaturen for drift og opbevaring, som stadig ligger på 10-40 grader, men hvis det ikke er et problem for dig, får du her en god og pålidelig babyalarm med ekstremt mange gode funktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.