Philips Avent SCD603

Med denne babyalarm lancerer Philips en helt ny mulighed for at holde øje med dit barn. Philips Avent SCD603 er udviklet med et videokamera, der gør at du til enhver til kan både se og høre, hvordan dit barn har det.

Specifikationer for Philips Avent SCD603

Video kamera med indbygget infrarødt night vision

Det revolutionerende ved denne babyalarm fra Philips er videofunktionen, der giver dig total tryghed ved altid at kunne se, hvordan dit barn har det. Babyenheden er lavet som et kamera, du kan montere på enten væggen eller stå på en flad overflade, såsom natbordet ved siden af vuggen. I kameraet er der for at give dig fuldt overblik – også om natten – indbygget et infrarødt night vision, så du kan se dit barn, selvom der er mørkt på værelset.

Blidt natlys og vuggeviser

Selvom babyenheden ikke ligner meget andet end et kamera, er der alligevel bygget et blidt natlys ind i den, som kan berolige dit barn. Disse to ting kan du ydermere fjernaktivere fra forældreenheden, så du ikke behøver rende til og fra børneværelset for at sætte en vuggevise til for derved at komme til at vække barnet helt.

Babyenheden er strømdrevet, dog med en backup batterifunktion, så du kan være helt sikker på altid at have forbindelse til dit barn – også selvom strømmen skulle svigte. Her skal du bruge 4 AAA-batterier. Den sørger også for at spare på strømmen af sig selv ved kun at aktivere ved lyd. Så du skal altså ikke være bange for at Philips Avent SCD603 fordobler din elregning.

Talk back og LED-lysindikator

På denne babyalarm fra Philips har du også mulighed for tovejskommunikation med talk back funktionen, samt du kan altid se aktivitets- eller støjniveauet hos dit barn med LED-lysindikatorerne på forældreenheden. Selvom du måtte have den på laveste lydstyrke eller vibrationsmode, kan du følge med i, om det bare rumsteren rundt i dynerne eller om det er høj barnegråd.

Stor farve LCD-skærm med høj billedkvalitet

Forældreenheden er lille og handy med en stor farve LCD-skærm på 2,4 tommer, hvorfra du let kan holde øje med dit barn. Udover at det er en farveskærm i stedet for den typiske sort-hvide du finder på de fleste babyalarmer, får du også en rigtig høj billedkvalitet.

Den er både strøm- og batteridrevet, hvilket vil sige, at du med til forældreenheden får et ladekabel, som du let kan lade den op med, men hvis du skal have den med dig i lommen sørger det genopladelige batteri for, at du kan det.

Ydermere har denne babyalarm en rigtig god lydkvalitet, hvor du slipper for støj og skratten.

Strøm og drifttid

Grundet den store farve LCD-skærm kan batteritiden dog ikke helt følge med de tidligere babyalarmer fra Philips. På forældreenheden ligger den på mellem 6 og 9 timer alt efter hvor megen aktivitet der er. Men hvis du som forælder gerne vil have en babyalarm med kamera og farveskærm, er det noget man må affinde sig med, da disse funktioner bruger noget mere strøm og batteri. Du vil dog altid blive advaret, hvis babyalarmen er ved at løbe tør for strøm, da den vil alarmere dig, så du kan sætte den i en oplader.

Rækkevidde og forbindelse

Rækkevidden på Philips Avent SCD603 og også noget nær halveret i forhold til forgængerne, hvilket betyder, at du indendørs ikke skal overskride 30 meter og udendørs skal sørge for at holde dig indenfor 150 meters afstand. Der er dog indbygget en indikator, der alarmerer dig ved både overskridelse af rækkevidde og svigtende signal.

Til gengæld skal du ikke være bange for interferens fra andre babyalarmer, selvom du bor i et tættere bebygget område, da denne babyalarm har et automatisk kanalvalg, som altid sørger for den bedste forbindelse, samtidig med at den er helt privat.

Eksterne enheder kan ikke kobles til

Denne babyalarm har rigtig mange gode funktioner, men hvis du leder efter en, hvor du kan koble flere kameraer til for at holde øje med flere børn, skal du lede videre. Philips Avent SCD603 kan trods sine mange andre gode egenskaber ikke kobles til andre eksterne enheder.

Oversigt over fordele og ulemper ved Philips Avent SCD603

Fordele:

 • Videokamera.
 • Infrarødt night vision.
 • Stor LCD-farveskærm på forældreenhed.
 • Talk back funktion.
 • Blidt natlys.
 • Vuggeviser.
 • Fjernaktivering fra forældreenhed.
 • LED-lysindikator.
 • Krystalklar lyd.
 • Automatisk kanalvalg.

Ulemper:

 • Kort batteritid på 6 til 9 timer.
 • Kan ikke kobles til eksterne enheder.
 • Kortere rækkevidde på 30 meter indendørs og 150 meter udendørs.

God babyalarm med kamera

Philips har med denne babyalarm gået flere skridt videre fra forgængerne. Kameraet med det infrarøde night vision sørger for, at du altid kan se dit barn på trods af et mørkt rum, mens den store farve LCD-skærm på forældreenheden giver dig fuldt overblik over, hvordan dit barn har det. Hverken batteritiden eller rækkeviden er super lang, men hvis man sørger for at gøre det til en vane at sætte forældreenheden i strømstikket og ikke har behov for at løbe langt væk fra sit barn, er det ikke noget problem. Philips Avent SCD603 er helt sikkert en babyalarm der er værd at investere i på grund af dens super gode kamera-egenskaber og pålidelighed. Så hvis du leder efter en babyalarm med kamera og kun skal bruge det til et barn, kan du trygt gå ud og investere i Philips Avent SCD603.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.