PrimaNOVA 3

PrimaNOVA 3 er en god og solid babyalarm, der let dækker de basale behov. Den besidder ikke mange af de dyrere babyalarmers fancy egenskaber såsom talk back og temperaturmåler, men hvis du ikke har behov for en hel masse gadgets, du alligevel ikke kommer til at bruge, er dette babyalarmen for dig. Den har en god forbindelse, du kan tilpasse den dit behov med justerbar lydstyrke og mikrofonfølsomhed og har en god batterilevetid. Derudover er den let at bruge og udsender ingen pulserende stråling.

Specifikationer for PrimaNOVA 3

Klart signal og ingen pulserende stråling

Dette er ikke en babyalarm, hvor du bliver forvirret over tusinde knapper og funktioner. Den kan kort og godt, hvad den skal. Signalet er klart og sikkert, da den gør brug af Four-Channel Interference Protection (4CIP), som er et kodet system med fire separate kanaler, der forhindrer forstyrrelser fra andre babyalarmer. Da den gør brug af et NOVAs analoge sending, udsender den ingen pulserende stråling. Det gør, at du trygt kan benytte PrimaNOVA 3 tæt på dit barn uden at skulle bekymre dig om risiko for skadelig stråling.

Batteri og drifttid

Batterilevetiden er helt op til 28 timer i standby, og du kan bruge både genopladelige og alkaliske batterier i begge enheder. Dog skal du være opmærksom på, at hverken den ene eller anden slags batterier medfølger, så enten skal du investere i alkaliske batterier fra supermarkedet eller købe NOVAs genopladelige Ni-MH batterier. Der er indbygget oplader i babyalarmen, men det er kun de genopladelige Ni-MH batterier fra NOVA, der må oplades i denne.

Det er dog en god idé at sørge for at have styr på batterierne, da de fungerer som backup ved strømafbrydelse. Det sikrer dig, at du altid har forbindelse til dit barn, også selvom strømmen skulle gå. Forældreenheden sørger selvfølgelig også for at varsle med både lys og lys ved lavt batteriniveau.

Let at bruge og at tilpasse egne behov

PrimaNOVA 3 er en uhyre let babyalarm at gå til. Den er klar til brug lige så snart, man har sat strøm til den, og du kan let tilpasse den dig og dine omgivelser med den justerbare lydstyrke og mikrofonfølsomhed. Du kan skrue den helt ned på mindste lydstyrke, og alligevel se dig ud af om dit barn pusler rundt i vuggen eller græder højlydt med de lydaktiverede LED-lys, der giver en visuel overvågning af lydstyrken.

Rækkevidde

Rækkevidden på PrimaNOVA 3 er helt op til 450m i fri sigt, dog afhængigt af lokale forhold. Men hvis signalet skulle svigte eller rækkevidden er ved at blive overskredet, skal du nok opdage det ved hjælp af rækkeviddekontrollen, der varsler med både lyd og lys, når apparaterne er uden forbindelse.

Ikke talk back eller skærme på enhederne

Som det fremgår af ovenstående, er dette en babyalarm, der let opfylder, hvad der skal bruges for at holde øje og have styr på dit barn. Den kan dog ikke meget mere. Der er hverken skærme, temperaturmåler eller tovejskommunikation, men dette afspejles også i det billigere prisleje.

Oversigt over fordele og ulemper ved PrimaNOVA 3

Fordele:

 • Ingen pulserende stråling.
 • Four-Channel Interference Protection 4CIP.
 • Batterilevetid på op til 28 timer i standby.
 • Rækkevidde.
 • Rækkevidde- og batterikontrol ved svigtende signal eller lavt batteriniveau.
 • VOX – Lyd aktiveret overvågning.
 • LED-lysindikator for visuel overvågning af lydstyrke.
 • Justérbar følsomhed og volumen.
 • Batteri-backup ved strømafbrydelse.
 • Brugervenlig.

Ulemper:

 • Ikke mulighed for talk back.
 • Ingen skærm på enhederne.
 • Batterier medfølger ikke – genopladelige skal tilkøbes.

Simpel og god babyalarm til de basale behov

PrimaNOVA 3 er en fin og god babyalarm til de forældre, der ikke har brug for meget andet end at høre deres barn, når det har brug for dem. Den kan tilpasses omgivelserne og dit individuelle behov med den justerbare lydstyrke og mikrofonfølsomhed og giver klart signal, når dit barn har brug for det. Den er ikke spækket med alskens egenskaber og finesser, men den kan, hvad den skal – og det gør den godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.