Sådan kommer du billigst afsted på fodboldrejse

Vil du gerne afsted på en rigtig fodboldrejse med dine venner, vil du nok også gerne finde ud af, hvordan du sikrer dig de bedste priser. Det er ikke altid så nemt at finde frem til, hvordan man kommer billigst afsted, så derfor kigger vi her på nogle af de muligheder, du har. 

Hvis du elsker fodbold i tv, men vil du også gerne snart på tur i Europa for at se noget fodbold live, så ved du nok også, at den slags kan blive en dyr fornøjelse. Når det er sagt, så findes der dog masser af gode måder, hvorpå man faktisk kan gøre turen billigere, uden at den behøver at blive dårligere. 

Arranger tingene selv

Det er som med mange andre ting altid en mulighed at arrangere det hele selv. Selvom du måske har hørt om andre, som tager afsted med et bureau, så kan man selvfølgelig også bare gå den ’hårde’ vej og selv stå for det hele. Hvis man er nogle stykker sammen, kan det sagtens være rigtig hyggeligt at arrangere en fodboldtur sammen, fordi selve optakten nærmest er lige så fed som selve turen. 

Når du arrangerer selv, er der selvfølgelig nogle ting, du bør være opmærksom på. Det gælder eksempelvis, at du skal finde overnatning, som er både tryg og områdemæssigt relativt godt placeret. Hvis du finder noget virkelig billig overnatning, men det er placeret helt forfærdeligt fra kampen og andre ting, I gerne vil, bliver det måske i sidste ende træls og lige så dyrt, fordi I alligevel skal rejse med offentlig transport for at komme frem og tilbage. 

Tager man eksempelvis til London for at se Chelsea eller Tottenham, er der altid masser af muligheder for private overnatningsmuligheder, hvis man ikke lige selv kender nogen, som bor i Europas største by. Man skal dog lige sørge for at læse nogle anmeldelser fra andre, så man ikke løber ind i noget, man fortryder, hvor der er beskidt, eller tingene ikke er, som de blev lovet. 

Få hjælp i god tid

Vælger du derimod at arrangere gennem et bureau, så få hjælp i god tid. Det gør det oftest meget billigere, hvis du bestiller længe forinden, fordi det selvfølgelig er med til at hjælpe bureauer med at have en sikkerhed for, at turen bliver til noget. Ved du allerede nu, hvor turen skal gå til, kan du begynde at kontakte nogle steder, som arrangerer den slags ture. På den måde kan du spore dig langsomt ind på, om det er den vej, du skal gå. 

Prioriteter

Som med mange andre ting handler det selvfølgelig også lidt om prioriteter. Hvis I har et bestemt beløb til rådighed, er der måske ikke både til den vilde bytur, shopping og se meget fodbold på en weekend. Det handler bare om at vælge det, som er vigtigst for jer, og faktisk er det også ofte sjovere at fokusere på få ting, som man ikke hele tiden skal springe fra det ene til det andet uden at nå at nyde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.