Samsung DV70F5E0HGW

De seneste år har sydkoreanske Samsung været et voksende brand i tørretumblerbranchen. Dette er ikke mindst på grund af producentens store fokus miljøvenlighed og kvalitet. Disse to fokuspunkter bærer Samsung DV70F5E0HGW i den grad også præg af, hvilket vi i det efterfølgende vil se an ved at kaste et blik på produktets specifikationer og dets anmeldelser.

Samsung DV70F5E0HGW – Energivenlig og skånsom mod tøjet

Samsung DV70F5E0HGW er i den grad miljøvenlig, da den er placeret i energiklassen A++. Dette betyder nemlig, at den kun har et årligt energiforbrug på 212 kWh, hvilket er meget lavt. Derfor er der altså energi og derfor også penge at spare ved et køb af denne maskine. Endvidere er Samsung DV70F5E0HGW også styret, hvilket gør, at den kan måle restfugtigheden i tøjet og derfor tilpasse tørretiden efter dette. Det gør, at maskinen ikke tørrer unødvendigt, hvilket gør, at du sparer energi og penge. Derudover har tørretumbleren også en timerfunktion, hvilket gør, at man kan indstille, hvornår maskinen skal gå i gang. Ydermere er anden specifikation ved dette produkt, at den indeholder en såkaldt Diamond Drum. Denne Diamond Drum gør nemlig, at dit tøj ikke bliver beskadiget. Grunden til dette er, at fordybningerne i tromlen er diamantformede, hvilket gør, at tekstiler har svære ved at sætte sig fast i hullerne. Endelig er der også den fordel ved den, at lydniveauet kun er på 65 dB, hvilket er forholdsvis stille i forhold til mange andre tørretumblere.

Samsung DV70F5E0HGW har fået entydige anmeldelser

Samsung DV70F5E0HGW har samlet set fået 4 stjerner ud af 5 mulige, baseret på hele 7 anmeldelser hos WhiteAway.com. Heraf har 4 af anmelderne givet den 4 stjerner, mens henholdsvis 3 og 5 stjerner er blevet givet en enkelt gang. Altså har den fået rimelig entydige anmeldelser, hvor samtlige er i den gode ende. Derfor tyder det på, at maskinen er en investering, der ikke skuffer.

Carsten13, som er den eneste bruger, der har givet tørretumbleren 5 stjerner, fremhæver mange positive ting ved maskinen heriblandt, hvor skånsom den er mod tøjet:

”Vi har 3 børn og 2 voksne så den er ofte i brug i løbet af en uge, vi er ovenud tilfredse med maskine, utrolig let at betjene. Giver selv besked når filteret skal rense. Og udfra fnugfiltret at dømme virker den utrolig skånsom mod tøjet. Dertil er det rart med at kondenspatronen kan tømmes automatisk. Alt i alt en god investering.”

Specifikationer for Samsung DV70F5E0HGW

 • Energiklasse: A++
 • Kondenseringsevne: B
 • Årligt energiforbrug: 211 kWh/år
 • Type: Kondens
 • Tørrekapacitet: 7 kg
 • Lydniveau: 65 dB(A)
 • Dampfunktion: Nej
 • Sensorstyret: Ja
 • Timer-funktion: Ja
 • Mål (H x B x D): 85 cm x 60 cm x 64,6 cm
 • Vægt (netto/brutto): 50 kg / 53 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.