Scandomestic SKS 260 A+

Det er ikke mange år siden, at Scandomestic gjorde sin entre på køleskabsmarkedet. Taget dette faktum i betragtning har den danske producent gjort det helt utroligt godt. For med kvalitetsprodukter til overkommelige priser har Scandomestic nemlig allerede formået at skabe sig et stærkt brand, der ikke kun er blevet populært blandt kunderne men også er blevet dominerende indenfor udviklingen af køleskabe. Med modellen Scandomestic SKS 260 A+ ser vi endnu et eksempel på et af disse produkter, der falder i god jord hos kunderne. Vi ser nærmere på netop dette køleskab i det efterfølgende, hvor vi kaster et blik på produktets specifikationer og anmeldelser.

Scandomestic SKS 260 A+ – Et let køleskab, der ikke larmer

Scandomestic SKS 260 A+ er en rigtig god løsning for dig, der ønsker et godt og miljøvenligt køleskab til en overkommelig pris. For først og fremmest er skabet placeret i energiklasse A+, som er den tredjebedste energiklasse på markedet. Dette betyder, at den kun har et årligt energiforbrug på 128 kWh, hvilket er lavt sammenlignet med andre køleskabe. Altså er dette køleskab derfor rigtig godt for både klimaet og din penge pung. Endvidere har Scandomestic SKS 260 A+ en kapacitet på 239 liter, hvilket gør, at den passer ind i de fleste husstand. Desuden er det også værd at tage med, at denne model ikke støjer ret meget, da dens maksimale lydniveau kun er på 40 dB, hvilket er rigtig lavt for et køleskab. Endelig vejer skabet også kun 44 kilo, hvilket gør den nem at installere dit hjem.

Scandomestic SKS 260 A+ – Få men meget flotte anmeldelser

Scandomestic SKS 260 A+ er et relativt nyt køleskab, hvilket betyder, at det endnu ikke har fået særlig mange anmeldelser. Ja, faktisk har skabet kun fået 3 hos WhiteAway.com. Disse er til gengæld rigtig gode og bedømmer alle køleskabet til de maksimale 5 stjerner. Derfor tyder det altså på, at vi her har at gøre med endnu en succes fra Scandomestic.

En af de få, som har anmeldt produktet, er brugeren K Lund. Hun skriver således om det:

“Køleskabet har en rigtig god indretning, og er støjsvagt. Jeg syntes, at man får meget køleskab til prisen.”

Specifikationer for Scandomestic SKS 260 A+

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 128 kWh/år
 • Klimaklasse: ST
 • Kølekapacitet: 239 liter
 • Lydniveau: 40 dB(A)
 • Ventileret køl: Ja
 • Vendbar dør: Ja
 • Dørhængsling: Højrehængt
 • Mål (H x B x D): 144 cm x 55 cm x 57 cm
 • Vægt (netto/brutto): 44 kg / 48 kg

1 kommentar

 1. Bare et et rigtigt godt og støjsvagt køleskab, til en rigtig god pris.
  5 stjerner herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.