Siemens KI81RAF30

Siemens har altid været en dominerende og afgørende faktor i udviklingen af køleskabe. Dette viser de endnu engang med nye grønne bølge af produkter, hvor solidt materiale og klimaansvarlig teknologi er kendetegnene. Et af de hidtidige resultater af denne bølge er modellen Siemens KI81RAF30, som er faldet i rigtig god jord hos kunderne. Vi ser nærmere på netop dette køleskab i det efterfølgende ved at kaste et blik på dets specifikationer og ikke mindst gode anmeldelser.

Miljøvenlige Siemens KI81RAF30 er stor og stille

Som skrevet i overstående er Siemens KI81RAF30 en del af Siemens grønne bølge, hvilket betyder, at dette køleskabe er lavet med et stort fokus på miljøvenlighed. Endvidere er det derfor heller ingen overraskelse, at det er placeret helt i top, når det kommer til energiklasser. Mere præcist vil det sige, at den er havnet i den næstbedste klasse overhovedet, hvilket er energiklassen A++. Dette betyder, at køleskabet kun har et årligt energiforbrug på 116 kWh, hvilket er rigtig lavt for et køleskab med en kapacitet på hele 319 liter. Desuden bliver køleskabet belyst af LED-pærer, som også er energisparende. Altså er denne maskine rigtig god for miljøet men også for dig, da du sparer en masse penge på at få et lavere elforbrug. Det er også værd at tage med, at Siemens KI81RAF30 har et sensationelt lavt lydniveau, som kun er på 37 dB. Dette er så lavt, at det er blandt de absolutte laveste lydniveauer på hele markedet. Endelig har du mulighed for at indstille temperaturen i køleskabet helt præcist med den elektroniske temperaturindstilling, som er rigtig nem at bruge.

Siemens KI81RAF30 får fantastiske anmeldelser

Baseret på hele 12 anmeldelser får Siemens KI81RAF30 4,8 stjerner ud 5 stjerner. Dette er et udsædvanligt højt snit, der i den grad vidner om kvalitet og ikke mindst kundetilfredshed. Derfor bekræfter disse altså blot, at vi her har at gøre med endnu et unikt kvalitetsprodukt fra Siemens, som det i den grad kan betale at investere i.

Brugeren ChristianB er en af de mange anmeldere. Han har givet produktet 5 stjerner med denne kommentar til følge:

“Selvom dette køleskab ligger i den “billige” ende i forhold til andre skabe med samme funktioner, er det et absolut top produkt. Har haft skabet i en lille måned nu og det holder temperaturen som det skal, det er noget nær lydløst uden for det skab det står i og det er lækkert og funktionelt design der føles som noget der holder.“

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *