Siemens SN45M207SK

Siemens er dominante i hvidevarebranchen. For ikke nok med, at de er et af de mærker, som sælger bedst, så spiller de også en stor rolle i den teknologiske udvikling af hvidvarer. Dette er opvaskemaskinen Siemens SN45M207SK endnu et eksempel på. Netop dette produkt vil vi se på i det efterfølgende ved at kigge på dets specifikationer og anmeldelser.

Siemens SN45M207SK er i A-klassen

Først og fremmest er Siemens SN45M207SK kendetegnet ved både at have et lavt energiforbrug og vandforbrug. Hvis vi starter med at kigge på energiforbruget, er dette på 262 kWh om året, hvilket er meget lavt sammenlignet med andre modeller på markedet. Desuden placerer dette lave energiforbrug da også maskinen i en af de absolutte bedste energiklasser, nemlig; A++. Endvidere er vandforbruget på 9,5 liter per vask, hvilket som sagt også er i den lave ende. Det er værd at huske på, at dette ikke kun er godt for din økonomi men i særdeleshed også for miljøet. Derudover er Siemens SN45M207SK også rigtig god, når det gælder tørreevne. Her maskinen nemlig også placeret i A-klasse, hvilket er den bedst mulige og betyder, at servicet er stort set helt tørt en halv time efter vask. Endelig bør det selvfølgelig også nævnes, at opvaskemaskinen har plads til det, som svarer til 13 kuverter, hvilket gør det ideel til den gennemsnitlige hustand.

Forbrugerne elsker Siemens SN45M207SK

Siemens SN45M207SK har fået hele 50 anmeldelser, hvilket er en størrelse, der vidner om stor popularitet, da det sjældent ses. Endvidere er disse anmeldelser fremragende og giver opvaskemaskinen en samlet bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5 mulige. Heriblandt bør det nævnes, at hele 37 af anmeldelser har givet den de maksimale 5 stjerner.

En af de mange anmeldere er brugeren fætterbr, som har givet produktet 5 stjerner. Han skriver således om det:

“Det var simpelthen lækkert at få en ordentlig opvaskemaskine. Har tidligere kun haft en bordopvasker og den har sine begrænsninger pga af sin størrelse. Nu kan vi vaske det som vi har brug for. Kan kun anbefale den. Billig og lydsvag.”

Endvidere er brugeren goe30 også rigtig begejstret for sit køb. Han giver også maskinen 5 stjerner med følgende kommentar på vejen:

“Den er købt for ca. 2 uger siden, og det første vi lagde mærke til var, et den er utrolig lydsvag. Derudover er den mere rummelig og den har flere nyttige programmer. At den derudover også er mere energivenlig og prisen for den også var “venlig” er et ekstra plus. Et godt køb.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.