Siemens SN45M509SK

Siemens er i dag et af de mest populære hvidevareproducenter verden over. Grunden til dette skal vi dog ikke kun finde deres holdbare og flot-designede kvalitetsprodukter, da også deres dygtighed til at tilpasse sig tidsånden har en stor betydning. Dette ses blandt andet i disse år, hvor Siemens er en af de producenter, som for alvor har formået at omstille sig til det øgede fokus på klimaet. Endvidere understreges dette endnu engang med lanceringen af opvaskemaskinen Siemens SN45M509SK, som vil se nærmere på i denne artikel ved at gennemgå både produktets specifikationer og anmeldelser.

Siemens SN45M509SK er utrolig miljøvenlig

Som skrevet i overstående er Siemens SN45M509SK en opvaskemaskine, som er lavet med et stort fokus på miljøvenlighed. Derfor kommet det sandsynligvis heller ikke som nogen overraskelse, at maskinen har et meget lavt energiforbrug på kun 234 kWh om året. Det skal dog understreges, at det ikke kun er miljøet, som kommer til at få gavn dette. For energibesparelserne er nemlig også rigtig gode for dig og din økonomi, da de vil give dig flere penge mellem hænderne. Endvidere placerer det føromtalte lave energiforbrug Siemens SN45M509SK i energiklasse A+++, hvilket er den absolutte bedste klasse på markedet. I forlængelse af dette bør det nævnes, at energiforbrug faktisk ikke er den eneste kategori, hvor maskinen ligger i top. Ved tørreevne ligger den nemlig også placeret i den bedst mulige klasse, hvilket i dette tilfælde hedder A. Det er også værd at tage med, at opvaskemaskinen har den smarte Timer-funktion, der gør, at du kan indstille det eksakte tidsrum, som den skal køre i.
Desuden skal det selvfølgelig også nævnes, at Siemens SN45M509SK har plads til hele 13 standardkuverter per vask, hvilket gør, at den dækker behovet for de fleste husstande – store som små. Endelig fylder maskinen ikke ret meget auditivt, da dens maksimale lydniveau er på kun 44 dB, som er meget lavt for en opvaskemaskine.

Siemens SN45M509SK har ikke fået nogen anmeldelser endnu

Da Siemens SN45M509SK endnu ikke har været på markedet ret lang tid, har maskinen stadig sin første anmeldelse til gode. Dog skal der ikke herske tvivl om, at den nok skal få rigtig mange gode anmeldelser, da lignende produkter fra Siemens tidligere er blevet bedømt aldeles fremragende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.