Siemens SN46T297SK

Det er ikke svært at pege på, hvad der har gjort og stadig gør Siemens til en af de førende og mest populære producenter af opvaskemaskiner på verdensmarkedet. For den tyske gigants solide kvalitetsprodukter taler nemlig for sig selv, når de udlægges i flotte designs og elegante farver. Dette er opvaskemaskinen Siemens SN46T297SK blot endnu et eksempel på. Endvidere er det netop denne model, som vi vil se nærmere på i det efterfølgende ved at dykke ned i dens specifikationer og anmeldelser.

Stille Siemens SN46T297SK er meget rummelig

Siemens SN46T297SK er en stor og rummelig opvaskemaskine, der med sin hvide farve passer ind i de fleste køkkenindretninger. Endvidere er et af maskinens særlige kendetegn dens lydniveau. Den kan nemlig ikke støje med mere end de maksimale 42 dB, hvilket er utroligt lavt for en opvaskemaskine. Derudover skiller Siemens SN46T297SK sig også lidt ud ved at have hele 6 forskellige programmer, 4 tillægsfunktioner og sidst men ikke mindst 5 temperaturvalg. Ydermere burde denne brede vifte af muligheder være nok til at kunne dække de flestes behov. Det skal også nævnes, at denne opvaskemaskinen rent faktisk er ret miljøvenlig. Grundet et lavt energiforbrug på 266 kWh om året, er den nemlig blevet placeret i energiklassen A++, hvilket er den næstebedste klasse overhovedet. Desuden er vandforbruget også i den lave ende, da denne maskine kun bruger 9,5 liter per vask. Endelig er Siemens SN46T297SK som sagt en rummelig opvaskemaskine, hvilket betyder, at den har en kapacitet på hele 14 standardkuverter.

Siemens SN46T297SK får fabelagtige anmeldelser

Ud fra 8 anmeldelser har Siemens SN46T297SK fået en gennemsnitlig bedømmelse på hele 4,5 ud af 5 stjerner. Heraf bør det nævnes, at samtlige anmeldelser enten har givet maskinen 4 eller 5 stjerner. Derfor tyder det altså på, at vi har at gøre med vaskeægte kvalitetsprodukt, som det kan betale sig at investere i.

Brugeren DanielLindegaard, der har valgt at give produktet 5 stjerner, knytter følgende kommentar til det:

”God maskine, der kan hvad vi forventede. Larmer meget lidt og man ligger ikke mærke til den i dagligdagen. Dejlig funktioner og passer ind i en børnefamilie.”

Endvidere fremhæver brugeren Roser56, der også har givet maskinen 5 stjerner, bestikbakken, som hun ser som en stor fordel:

”Vi købte denne opvaskemaskine for godt 1 måned siden og skulle lige vende os til bestikskuffe, men det fungerer perfekt. Samtidig er maskinen dejlig rummelig, da bestikket nu er væk fra bunden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.