Siemens SN46T59SK

Når det gælder opvaskemaskiner, er Siemens blandt forbrugernes absolutte foretrukne mærker. Grunden til dette er, at man hos den tyske producent altid er garanteret solide og højtudviklede maskiner til overkommelige priser. Endvidere er modellen Siemens SN46T59SK et godt eksempel på en af disse kvalitetsopvaskemaskiner, der er faldet i god jord hos kunderne. Denne omtalte opvaskemaskine vil se nærmere på i det efterfølgende ved at kaste et blik på både dens specifikationer og ikke mindst dens meget flotte anmeldelser.

Rummelige Siemens SN46T59SK er både miljøvenlig og støjsvag

Siemens SN46T59SK er en flot designet opvaskemaskine i rustfrit stål. Endvidere er den meget rummelig, hvilket gør, at den har plads til hele 14 standardkuverter per vaske. Dette betyder imidlertid, at den burde kunne dække selv de lidt større husstandes behov. Derudover er denne opvaskemaskine meget miljøvenlig, da den er placeret i energiklassen A++. Dette betyder nemlig, at den har et lavt energiforbrug på kun 266 kWh om året. Og nu når vi allerede er ved lave forbrug, bør det også nævnes, at maskinen kun bruger 9,5 liter vand per vaske. Det er også værd at tage med, at Siemens SN46T59SK har en tørreevne i klasse A. For dette betyder, at servicet tørrer rigtig hurtigt og effektivt, når vasken er ovre. Derfor er det eneste, som du behøver altså blot at stille tingene på plads. Endelig har opvaskemaskinen et maksimalt lydniveau på sølle 42 dB, hvilket er rigtig lavt sammenlignet med andre modeller på markedet.

Siemens SN46T59SK får usædvanlig flotte anmeldelser

Siemens SN46T59SK får en samlet bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5 mulige baseret på 11 anmeldelser. Dette er et usædvanligt højt snit, hvilket i den grad vidner om kvalitet og ikke mindst funktionalitet. Derfor lover det altså godt, hvis du overvejer at kaste penge efter denne opvaskemaskine.

Brugeren fisker, som har givet produktet 5 stjerner, skriver følgende om det:

”Virkelig god maskine det virker super ren og er helt vild lydløs. Kan varmt anbefales.”

Endvidere har brugeren Charhaug også bidt sig mærke i det lave lydniveau:

”God maskine med meget lavt lydniveau. Dejligt med forskellige slags indstillinger, som er mulig f.eks. til vinglas.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.