Siemens SN65M042EU

For rigtig mange er Siemens den ultimative producent af opvaskemaskiner. For ikke nok med, at deres produkter altid er af usædvanlig høj kvalitet og indeholder de allernyeste specifikationer, så kan man også altid regne med at de holder i rigtig mange år. Derfor får man altså rigtig meget for pengene ved køb af et Siemens-produkt. Dette bekræftes endnu engang med opvaskemaskinen Siemens SN65M042EU, som vi vil se nærmere på i denne artikel ved at dykke tættere på både produktets specifikationer og anmeldelser.

Siemens SN65M042EU er placeret i den bedste energiklasse

Det helt særlige ved Siemens SN65M042EU er maskinens lave energiforbrug. Dette er nemlig på kun 211 kWh, hvilket er helt utroligt lavt for en opvaskemaskine. Endvidere giver dette den selvfølgelig en placering i den bedste energiklasse på markedet, nemlig; energiklasse A+++. Desuden bør det nævnes, at disse store energibesparelser ikke kun gode for din økonomi men også for miljøet. Derudover har Siemens SN65M042EU også et vandforbrug i den lave ende, da den kun bruger 9,5 liter per vask. Det er også værd at tage med, at maskinens tørreevne er klassificeret til A, hvilket er den bedst mulige klasse. Dette betyder nemlig, at servicet stort set er helt tørt en halv time efter vask. Nu når vi har at gøre med en opvaskemaskine, skal det selvfølgelig også nævnes, at den har plads til hele 13 standardkuverter ad gangen. Dette gør, at maskinen passer perfekt til en gennemsnitlig husstand. Noget andet, der også er rigtig smart ved Siemens SN65M042EU, er den unikke Timer-funktion, der giver dig mulighed for at indstille maskinen til at vaske lige, når du ønsker det. Derfor kan man eksempelvis indstille den til at gå i gang om natten, så den er klar næste morgen. Endelig skal vi også have med, at denne opvaskemaskine er meget støjsvag, da den har et maksimalt lydniveau på kun 44 dB.

Nye Siemens SN65M042EU har ikke fået nogen anmeldelser endnu

Da Siemens SN65M042EU først lige er kommet på markedet, har den endnu ikke fået nogen anmeldelser. Derfor er det på nuværende tidspunkt svært at sige noget om den generelle forbrugertilfredshed. Dog bør det nævnes, at lignende produkter fra Siemens har fået utroligt gode anmeldelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.