Siemens SN66M039EU

Siemens er uden tvivl et af de mest dominerende mærker på opvaskemaskinemarkedet. For ikke nok med at de sælger tonsvis af kvalitetsprodukter, så har de også været en af drivkræfterne bag den teknologiske udvikling af nutidens opvaskemaskiner. Derfor er det heller ikke overraskende, at den nye model Siemens SN66M039EU er et gennemført produkt fra allerøverste hylde. Denne opvaskemaskine vil vi se nærmere på i det efterfølgende, hvor både specifikationer og anmeldelser gennemgås.

Stile og miljøvenlige Siemens SN66M039EU er hurtig som et lyn

Siemens SN66M039EU er først og fremmest kendetegnet ved, at den kan være en rigtig hurtig opvaskemaskine. Grunden til dette skal vi finde i tillægsfunktionen varioSpeed-funktionen, som gør, at den kan klare opvasken på halv tid. Det er dog ikke kun tid, som du kan spare ved denne maskine. Siemens SN66M039EU har nemlig også et rigtigt lavt energiforbrug, som ligger på kun 262 kWh om året, hvilket er rigtig lavt for en opvaskemaskine. Derfor er det altså også en rigtig god investering for din pengepung og miljøet, da du sparer en masse energi. I forlængelse af dette skal vi selvfølgelig have med, at det førnævnte energiforbrug placerer opvaskemaskinen i energiklassen A++, hvilket er den næstbedste på markedet. Derudover har den også rigeligt med plads, da den kan rumme det, som svarer til 13 standardkuverter. Dette gør den til en god løsning for både store og små husstande. Endelig er det også værd at tage med, at Siemens SN66M039EU maksimalt støjer med sølle 44 dB, hvilket betyder, at du knap nok kan høre, når den er i gang.

Siemens SN66M039EU har fået få men flotte anmeldelser

Som sagt er Siemens SN66M039EU en helt ny model. Dette gør, at den endnu ikke har fået ret mange anmeldelser. Mere præcist vil dette sige tre af slagsen. Disse er til gengæld rigtig flotte og giver i alt opvaskemaskinen en samlet bedømmelse på 4,7 stjerner.

En af de få personer, som har anmeldt produktet, er brugeren Ingesohn. Hun giver det 5 stjerner og skriver således om det:

“Jeg kan varmt anbefale denne opvaskemaskine, opvasken skinner og vores bestik var slemt tilredet af den forrige maskine, det har denne maskine klaret og nu er alt rigtig pænt.”

Endvidere bider brugeren Georg2920, som også har givet maskinen 5 stjerner, mærke i det lave støjniveau:

“Denne opvaskemaskine er utrolig lydsvag. Tror næsten at den er gået i stå!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.