SuperNOVA D8

NOVA har gennem tiden lanceret flere gode babyalarmer, og denne er bestemt en af de bedre. Den er lille og kompakt, let at bruge og med rigtig mange gode funktioner såsom lang batterilevetid, rigtig god rækkevidde og temperaturmåler.

Specifikationer for SuperNOVA D8

Dobbelt kodet system uden pulserende stråling

Denne babyalarm transmitterer med NOVAs Digital Information Chanel System (DICS), som sørger for en god og klar forbindelse og giver en maksimal beskyttelse mod forstyrrelser. Derudover udsender SuperNOVA D8 ingen pulserende stråling overhovedet, hvilket gør, at du kan føle dig helt tryg ved at lægge babyenheden ned i barnevognen ved siden af dit sovende barn. NOVA har specialiseret sig i babyalarmer med lav stråling af hensyn til dit barn, og med denne model har de formået at nedsætte strålingen med helt op til 99% i forhold til nogle af de andre babyalarmer på markedet.

Denne babyalarm er også udstyret med VOX-funktionen, der virker på den måde, at den kun aktiveres ved lyd, samtidig med at du kan indstille følsomheden, så den passer netop dig og dit barns behov.

Rigtig god rækkevidde og advarsel ved svigtende forbindelse

SuperNOVA D8 har en rigtig god rækkevidde på helt op til 800 meter i fri luftlinje, hvilket giver dig som forælder stor bevægelsesfrihed, selvom dit barn ligger og sover til middag i barnevognen – du skal altså ikke være bange for at gå ovenpå eller ned i kælderen, da du altid vil være til rådighed med denne babyalarm.

Skulle du endelig komme til at overskride grænsen, sørger forældreenheden dig hurtigt for at advare dig med både lyd og lys, hvis apparaterne er for langt væk og uden forbindelse eller hvis enten den ene eller anden enhed er ved at løbe tør for strøm.

Lang batterilevetid

Både forældre- og babyenheden er udstyrede med genopladelige batterier, som giver en lang levetid med standby på helt op til 35 timer. Batterierne fungerer også som strøm-backup. Det vil sige, at selvom de sidder i hver sin ladestation, tager batterierne over, hvis strømmen skulle svigte, og du har derved stadig forbindelse til dit barn. Den er også uhyre hurtig til at lade op med den intelligente hurtigladning.

Brugervenligt touch panel og temperaturindikator

Både forældre- og babyenhed er udstyret med skærm og brugervenligt touch panel med tastaturlås, så du ikke ved en fejl kommer til at slukke den i din lomme.

På skærmen kan du let følge med i, hvordan dit barn har det – blandt andet ved hjælp af temperaturindikatoren, der viser, hvor varmt eller koldt, det måtte være hos dit barn. SuperNOVA D8 er for at give dig mest mulig frihed, tilpasset det nordiske klima, så den både kan tåle og vise temperaturer helt ned fra -20 grader og helt op til 45 grader. Du skal derfor ikke være bange for at putte den lille i barnevognen udenfor på en kold og klar vinterdag, da SuperNOVA D8 nok skal sørge for både at vise temperaturen på forældreenheden, men også ved alarmen, som du kan indstille til at give dig besked ved temperaturændringer. Derved kan du være helt sikker på vide det, hvis dit barn skulle have brug for et ekstra tæppe.

Sleep timer og natlys

SuperNOVA D8 besidder mange gode og brugbare egenskaber, som ikke alle andre babyalarmer besidder. En af dem er den indbyggede Sleep timer, som viser dig hvor længe dit barn har sovet. Du kan også berolige dit barn med det blide natlys, der er indbygget i babyenheden.

SuperNOVA D8 kan udover at sende lyden fra børneværelset også sættes på vibrator. Derved signalerer forældreenheden både med lyd og lys for at fange din opmærksomhed.

Oversigt over fordele og ulemper ved SuperNOVA D8

Fordele:

 • Varsler med lyd og lys hvis rækkevidden overskrides.
 • Forældreenheden viser batteriniveauet for begge apparaterne og varsler med lyd og lys for svagt batteri.
 • Viser temperaturen fra barnets omgivelser (-20º til 45º C). Temperaturalarm med valgfri nedre og øvre grænse.
 • Varsler om lyd fra barnet i display og med vibrator.
 • VOX – Lydaktiveret overvågning med justerbar følsomhed.
 • Natlys i babyenheden.
 • Tastaturlås.
 • Li-ion genopladeligt batteri i begge enheder.
 • Intelligent hurtigladning.
 • Batteri-backup sikrer forbindelsen mellem apparaterne ved strømbrud.
 • Touch panel – brugervenlig.
 • Ny og kompakt model udviklet for nordisk livsstil blandt dagens forældre.

Ulemper:

 • Ikke talk back.

Rigtig god og brugervenlig babyalarm

Der er ikke mange ulemper ved denne babyalarm – derimod er der rigtig mange fordele. Den er lille og kompakt, let at bruge, tilpasset det nordiske klima og med super mange gode egenskaber. Det eneste umiddelbare minus er, at der ikke er tovejskommunikation, men hvis man ikke har behov for det eller kan leve uden, er dette bestemt en babyalarm, der er værd at smide sine penge efter.

1 kommentar

 1. Vi har haft vores alarm i 10 mdr, og virkelig givet den en chance. Men nu er den afleveret tilbage.

  Vi har haft den sendt af sted til ca 5 opdateringer, grundet diverse problem. Vi har osse fået skiftet både babyenhed og voksenenhed flere gange, da de ikke kunne finde fejlen. De har stort set prøvet alt.

  Men lige meget hvad, DEN VIRKER IKKE.

  Problemer:
  Ingen lyd lige pludselig (selv om der skriges for fulde drøm, og afstande på alarmer, har ingen betydning).
  Slukker lige pludselig uden at give besked.
  Skrætter og støjer i mikrofonerne, så man ikke ved om det er en fejl eller om barnet er vågnet.
  Den nulstiller selv tiden (selv om den ligger stille på et bord).

  Ja hvad er der at side ;; KØB IKKE DENNE ALARM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *