Test: Hvor kan man billigst sende post?

I de seneste år har hele pakkebranchen i den grad været oppe at vende, da både priser og leveringstid har været stærkt kritiseret. Det er især det tidligere Post Danmark og nu PostNord, der har fået med den helt store stok af den danske befolkning, da de har nedgraderet den service, som de leverer og samtidig har de hævet priserne.

Det betyder, at hvis man som dansker skal sende en pakke eller brev med PostNord, så koster det mere end tidligere og det bliver levere senere end det plejer. Det er langt fra godt nok, og det betyder, at der er dukket rigtig mange alternativer op, som gerne vil levere pakker til en billigere pris, og de gør det også gerne hurtigere.

Hvor er det muligt at sende den billigste post?

Her på siden ville vi lave en test på, hvor man kunne sende det billigste post, og hvor længe det ville tage, men allerede ved den første søgning på nettet, fandt vi ud af, at der findes en tjeneste, der gør lige præcis dette.

Denne service med Pakke transport er langt bedre, end noget vi kunne levere, da den både tilbyder forskellige former for pakker, størrelser, vægt, tid og meget mere. Du kan helt præcist få en pris på, hvad det koster for dig at få sendt din pakke af sted, eller hvis du har brug for at sende en større levering, så kan du også få priser på paller og containere.

Vi kan dog ikke nøjes med blotte at komme med den oplysning, og derfor har vi naturligvis lavet et par test på siden, hvor vi kigger på to af de forsendelser, der kan være meget attraktive for folk.

Normal pakke:

Skal man sende en ganske normal pakke med målene 40x25x20cm til en maks. vægt på 4 kg, så dukker der 15 resultater op. De billigste bliver listet først, og her finder vi Bring, der kan levere pakken indenfor 1-2 arbejdsdage til en pris af 39 kr. inkl. Moms.

Vil man garanteres, at pakken kommer frem senest dagen efter, så er prisen 80 kroner. Det er til at have med at gøre, og det er langt under de priser, som du kan finde hos eksempelvis PostNord.

Flyttekasse:

Skal man flytte eller sende en større genstand, så har vi kigget på prisen for en flyttekasse med målene 70x40x40cm til en maksimumvægt af 25 kg.

Pakken bliver hentet på en adresse i Aarhus og skal leveres på en adresse i København. Her kommer hjemmesiden frem med et forslag der hedder, UPS til 293 kr. inkl. Moms, hvor det tager op til fem arbejdsdage.

Har man akut brug for at pakken skal leveres senest næste dag, så kan man i stedet vælge TNT, hvor prisen er 480 kroner.

Hjemmesiden gør det altså super-let at finde de billigste og hurtigste løsninger, hvis du skal have sendt en pakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.