Vælg de rette printerpatroner

Selvom det for mange ikke er det mest interessante emne, så er printerpatroner ofte en ret afgørende faktor for, at man er up-to-date både i hjemmet og på arbejdspladsen. Der er nemlig få ting så frustrerende, som når man har brug for at printe, og der pludselig ikke er mere blæk. 

Man regnede måske med, at den nye printerpatron kunne holde lidt længere, end det var tilfældet, og pludselig løber den så tør, når man har allermest brug for at bruge printeren. Det er heldigvis noget, man kan undgå, hvis man kender sin printerpatron og mængden af blæk. 

Hos Printerpatroner.dk kan du finde stort set den printerpatron, du har lyst til. Det vil altså sige, at du kan finde den model, som passer til netop din printer. Du kan samtidig vælge og vrage mellem de små og store, så du rammer plet ud fra de behov, du selv stiller. 

Hvad er forskellen på nye og brugte patroner?

Måske har du ikke helt indblik i, hvad der egentlig findes af forskellige typer printerpatroner. Grundlæggende kan man dele det op i de nye og genbrugte. De nye er selvfølgelig dem, som er helt ny-producerede, og som kommer direkte fra producenten til forhandleren. Det er patroner, hvor der er en ganske lille fejlprocent, og hvor man selvfølgelig får, hvad man betaler for. Her er det ofte et spørgsmål om at vælge størrelsen. 

Så er der de genopfyldte printerpatroner, som også er et populært valg hos mange. Det kan måske lyde lidt fjollet, at man skal købe en brugt patron, men faktisk fungerer den helt som en ny. Forskellene er dog til at få øje på, og derfor vælger mange denne type. 

De genopfyldte patroner er blevet indsamlet på forskellige genbrugspladser, hvorefter de sendes til eftersyn og kan bruges igen, hvis de ikke fejler noget. De kan så fyldes op med ny blæk, og faktisk er det ofte muligt at fylde en væsentligt større mængde blæk i disse, hvilket selvfølgelig gør, at de holder længere. 

Det er selvsagt en mere grøn løsning at købe de genopfyldte, fordi det mindsker produktionen af de nye. Hvis man har miljøet i fokus, er det derfor et rigtig godt valg. Samtidig er der ingen forskel fra de nye ift. den garanti, forhandler yder på produktet. 

Lær din printer at kende 

Skal man have mest muligt ud af sit elektroniske udstyr, skal man også lære det at kende. Det gælder naturligvis også med en printer, som i udgangspunktet ikke er en ret svær ting at montere. Moderniseringen og udviklingen af printere gør dog, at der i dag typisk findes langt flere funktioner end på de tidligere modeller. 

Derfor kan der selvfølgelig være en tilvænning i at lære printeren af kende. Det er ofte ikke noget, man har lyst til at bøvle med, når man virkelig har brug for at få noget printet hurtigt. Derfor kan det klart anbefales, at man prøver printeren, når man har god tid til det, så man lærer at betjene den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.