Whirlpool ADPU 100 WH

Whirlpool er et kendt mærke verden over. Dette skyldes først og fremmest, at den amerikanske producent har ekspertise i alt lige fra tørretumblere til opvaskemaskiner. Dernæst har det selvfølgelig også spillet en rolle, at Whirlpool altid har haft kvalitet i højsædet, da dette er noget, som falder i rigtig god jord hos forbrugerne. Imidlertid fastslår de endnu engang, at kvaliteten stadig er deres største fokus med Whirlpool ADPU 100 WH. Denne omtalte opvaskemaskine vil vi kaste et blik på i det efterfølgende, hvor der vil blive dykket ned i både produktets specifikationer og anmeldelser.

Whirlpool ADPU 100 WH – Gode programmer og smart Timer-funktion

Whirlpool ADPU 100 WH er en pæn og funktionel opvaskemaskine, som med plads til 12 standardkuverter per vask vil kunne opfylde de fleste familiers behov. Endvidere har opvaskemaskinen rigtig mange gode og nyttige programmer at vælge i mellem. Dette er blandt andet inklusiv det unikke Express program, som er hurtig vask på kun 30 minutter. Derudover er det også værd at tage med, at Whirlpool ADPU 100 WH faktisk er ret miljøvenlig. Maskinen har nemlig et energiforbrug på kun 291 kWh, hvilket placerer den i energiklassen A+. Derfor er det da heller ikke kun miljøet, som dette er godt for, da også din økonomi vil nyde godt af de store energibesparelser. Desuden er opvaskemaskinen også klassificeret højt, når det gælder tørreevnen. Her ligger den nemlig i klasse A, hvilket rent faktisk er den bedste klasse på markedet. En anden ting, som er super smart ved Whirlpool ADPU 100 WH er Timer-funktionen. Med denne kan du nemlig indstille vasken til at køre i præcis det tidsrum, som du ønsker. Endelig er maskinen meget lydsvag, da den maksimalt kan støje med 48 dB.

Whirlpool ADPU 100 WH har ikke får ret mange anmeldelser endnu

Whirlpool ADPU 100 WH er en forholdsvis ny opvaskemaskine, hvilket gør, at endnu ikke vælter sig i anmeldelser. Derfor er det på nuværende tidspunkt rigtigt svært at sige noget om den generelle forbrugertilfredshed. Som potentiel køber er det dog værd at tage med, at lignende produkter fra Whirlpool har fået rigtig gode anmeldelser, hvilket denne maskine derfor sandsynligvis også vil komme til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.